put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 17/03/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen voor vrijdag 17 maart:

  1. USD/JPY – call optie call – afloopdatum 31/03/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 93%

Graag willen we je ook vertellen over de mogelijkheid om meerdere handelssignalen per dag te ontvangen. Als je geïnteresseerd bent om 5 van de beste handelssignalen per dag voor binaire opties, CFD’s en FOREX  te willen ontvangen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Een goed weekend en het beste,

Tradebinaireopties.nl

Handelssignaal 1:

USD/JPY – call optie call – afloopdatum 31/03/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 93%

Chart-Tradingview-USDJPY-Call-Start17032017-End31032017Deze technische analyse van de USD/JPY door Tradingview.com analist tntsunrise brengt op een zeer overtuigende wijze de verwachte stijging van dit valutapaar in beeld. De steun van 112 ligt nog iets lager dan de huidige koers van rond de 113.300. Maar een reversal (omkering) van de koers richting een prijs van 115 en hoger is zeer waarschijnlijk. Zeker wanneer we ook de Stoch RSI en MACD 4C indicator op dagbasis erbij pakken voor de USD/JPY.

Chart-Tradingview-USDJPY-Call-Start17032017-End31032017 - StochRSI-MACD4CIn de bovenstaande grafiek van de USD/JPY op 1 dag interval zijn tevens de Stoch RSI en MACD 4C indicatoren toegevoegd plus de momenten waarop deze indicatoren een duidelijke omkering van de koers aangaven. Wanneer je nu in naar de Stoch RSI en MACD 4C indicatoren kijkt is met de blauwe cirkel en blauwe pijl het moment aangegeven die vervolgens een sterke stijging lieten zien. Het heeft er alle schijn van, dat een sterke stijging zoals we in november hebben gehad zich nu ook zal voordoen. Al zal het wel in iets mindere mate zijn aangezien toen het startschot werd gegeven voor de zogenoemde Trump rally.

Wanneer wij de Amerikaanse dollar/Japanse yen in onze modellen stoppen, dan volgt er een uiterst betrouwbaar handelssignaal. Als je namelijk nu een call optie op de USD/JPY koopt met een strike rate van rond de 113.250 en een einddatum per het einde van de maand (31/03), dan is het betrouwbaarheidspercentage 93% dat de prijs per de afloopdatum hoger zal staan. De verwachting is namelijk dat de koers van de USD/JPY per de 31/03/2017 tussen de 115-118 zal noteren.

Wij hebben de call optie op de USD/JPY met een strike rate van 113.278 en een afloopdatum per 31/03/2017 om 20:00 gekocht bij onze favoriete broker abcOptions. Het rendement voor deze optie is 75% over je investeringsbedrag,

Koop je USD/JPY optie bij abcOptions


Advertentie voor nieuwe en bestaande klanten van abcOptions:
100% extra handelsvolume 728x90


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Als je onze handelssignalen eerst wil testen met een oefen of demo account voordat je met echt geld wilt gaan handelen, dan kan je dit doen bij abcOptions. Zij bieden startende binaire optie handelaren de mogelijkheid om hun platform te leren kennen met een gratis en vrijblijvende demo handelsrekening.

Open een demo

Meer informatie:

Wil je ook koersen van assets analyseren? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Om namelijk goede technische analyses te maken, die echt winst opleveren, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten.

Wil je meer weten van hoe onze handelssignalen gemaakt zijn? Bekijk dan de handelssignalen pagina.

Tot slot horen we graag wat jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld weten hoe wij denken over de prijsontwikkeling van een bepaalde wisselkoers, aandeel, index of grondstof? Aarzel dan niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *