put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 18/05/2018

De gratis binaire optie handelssignalen van vrijdag 18 mei 2018:

  1. GBP/USD – Put optie put – afloopdatum 18/05/2018 om 22:00 – betrouwbaarheid 88%

Handelssignaal 1:

GBP/USD – Put optie put – afloopdatum 18/05/2018 om 22:00 – betrouwbaarheid 88%

Chart-Tradingview-GBPUSD-60-Start18052018-End18052018

De Britse Premier van het Verenigd Koninkrijk, Theresa May is verstrikt in moeilijke onderhandelingen over de douane regels na de Brexit met EU leiders. Ook in haar eigen regering wordt er gemord over de traagheid van het hele proces. Deze onzekerheid over de Brexit heeft een negatief effect op de koersontwikkeling van de Britse pond. Onze verwachting voor vandaag is dat de pond de komende uren verder zal gaan dalen. Deze neerwaartse correctie wordt ook ondersteund door de bovenstaande technische analyse.

Onze analyse modellen voorzien een lagere waarde van de GBP/USD op de korte termijn. Met een betrouwbaarheidspercentage van 88% noteert de GBP/USD lager aan het einde van de dag (om 22:00). De targetprijs staat op 1.34500 – een daling van een derde procent (0,35%) van de huidige koers van 1.34970.

We hebben dit handelssignaal omgezet in een put optie op de GBP/USD bij abcOptions. De put is geregistreerd met een expiratiedatum per 18 mei om 22:00 (GMT+2) en een strike rate van 1.35024. Noteert de pond/dollar per deze expiratiedatum inderdaad lager, dan ontvangen we een rendement van 80% op onze investering.

Koop je GBP/USD optie nu!

 

Meer handelssignalen per dag

Het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag te ontvangen van Tradebinaireoptie.nl. Daarvoor zal je een account aan moeten maken bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal namelijk tot eind 2018 (31/12/2018) zijn exclusieve handelssignalen onderbrengen bij abcOptions.

Om 2 tot 5 signalen per dag te ontvangen zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben van €2.500 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen per e-mail naar je versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €2.500 en ontvang meerdere signalen per dag!

 

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

 

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *