put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 19/06/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van maandag 19 juni:

 1. GBP/JPY – put optie put – afloopdatum 19/06/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 84%

Handelssignaal 1:

GBP/JPY – put optie put – afloopdatum 19/06/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 84%

Chart-Tradingview-GBPJPY-60-Put-Start19062017-End19062017Één van onze favoriete technisch analisten van Tradingview, TomHall, heeft bovenstaande technische analyse gemaakt van de Britse pond ten opzichte van de Japanse yen. Zijn analyse, gemaakt op basis van een tijdsinterval van 1 uur, is gebasserd op een cypher patroon, die voltooid is en daarom nu de weg vrijmaakt voor een daling van de GBP/JPY.

Onze modellen bevestigen de technische analyse van Tom Hall. Met een betrouwbaarheid van 84% gaan onze modellen uit van een lagere GBP/JPY stand aan het eind van de dag (om 22:00).  De targetprijs voor deze daling is 139.860 – Een daling van 1,5% ten opzicht van de huidige GBP/JPY notering van 141.990.

Dit korte termijn handelssignaal hebben we omgezet in een binaire optie op de GBP/JPY met als einddatum vanavond (19/06/2017) om 22:00 bij abcOptions. Deze put optie is geregisteerd met een strike rate van 142.001.  We ontvangen een rendement van 80% wanneer de GBP/JPY om 22:00 vanavond lager noteert dan onze strike rate.

Koop je GBP/JPY optie nu!

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer handelssignalen per dag

We zijn in een afrondende fase voor het kunnen gaan aanbieden van meerdere signalen per dag. We zijn in gesprek met met een aantal brokers om meerdere signalen per dag exclusief bij een van hen onder te gaan brengen. Tradebinaireopties.nl zal deze maand een knoop doorhakken, waarbij wij zullen letten op alle kwaliteitsaspecten die wij aan een broker stellen. Zo moet het platform stabiel en betrouwbaar zijn, de klantenservice bereikbaar en in het Nederlands, veel assets en snelle uitbetaling. We komen hier spoedig op terug.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

2 thoughts to “Handelssignalen 19/06/2017”

  1. Hallo Sherida,

   Deze trade is inderdaad op een klein verschil verloren, 7 pips om specifiek te zijn. Helaas kan het inderdaad gebeuren dat trades niet uitpakken zoals voorspeld.

   We raden je daarom ook altijd aan om zelf ook goed te kijken of het voorgestelde signaal met jouw handelsstrategie overeenkomt. Dit geldt zeker voor korte termijn signalen zoals deze. Op tradingview.com kan je ook altijd nog kijken of er meer handelaren zijn die het signaal ondersteunen of wellicht een andere richting adviseren. Daarbij is het van belang om goed te kijken naar hun onderbouwing of de reacties van andere handelaren op het voorgestelde signaal.

   Ik hoop dat je hiermee uit de voeten kan en weet dat er altijd risico’s zijn verbonden aan het handelen met opties.

   Mvg,

   Tradebinaireopties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *