put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 19/12/2016

Vandaag hebben we één handelssignaal voor je:

  1. USD/JPY – put optie put – afloopdatum 28/02/2017 – betrouwbaarheid 87%

Vanwege de onduidelijkheid op de beurzen, hebben we niet meer handelssignalen voor je. Olie, goud en veel valutaparen zijn op het moment richtingloos en daardoor onthouden we ons momenteel van signalen voor deze assets. De hoofdoorzaak is het gebrek aan financieel economisch nieuws. We verwachten wel dat de komende dagen iets meer duidelijk wordt, zodat we je van meer handelssignalen kunnen voorzien.

Handelssignaal 1:

USD/JPY – put optie put – afloopdatum 28/02/2017 – betrouwbaarheid 87%

Chart-Tradingview-USDJPY-Put-Start19122016-End28022017Het duidelijkste handelssignaal van vandaag is een put op de USD/JPY met als einddatum 28 februari 2017. Naast de bovenstaande technische analyse van ChrisMark, wijzen ook de technische indicatoren van Investing.com en onze eigen modellen op een daling van de USD/JPY op de lange termijn. Ons model geeft voor deze lange termijn binaire optie een betrouwbaarheidspercentage aan van 87%. Het is daarmee een interessant moment om dit asset te bestuderen en je eigen afweging te maken om in te stappen. Wij gaan deze binaire optie aan met een flink volume, aangezien we in de afgelopen weken al vele malen hebben ingezet op dit asset, omdat de indicatoren zeer gunstig gezind zijn.

Je kan deze put binaire optie kopen bij de volgende binaire optie platformen met de achterstaande rendementspercentages (tot bijna 90% rendement op je investering):

  • abcOptions: 78%
  • Binary.com: 87%
  • Stockpair: 77% – Let wel op, dat je zult moeten kiezen voor een aflooptijd over 90 dagen (betrouwbaarheidspercentage is 85%)

Meer informatie:

Alle info over onze handelssignalen vind je op onze handelssignalen pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *