put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 20/06/2018

De gratis binaire optie handelssignalen van woensdag 20 juni 2018:

  1. USD/JPY – call optie call – afloopdatum 22/06/2018 om 20:00 – betrouwbaarheid 89%

Handelssignaal 1:

USD/JPY – call optie call – afloopdatum 22/06/2018 om 20:00 – betrouwbaarheid 89%

Chart-Tradingview-USDJPY-4h-Start20062018-End22062018De dollar/yen zit al langere tijd in een opgaande lijn. Half mei zakte de koers een beetje in, maar vanaf eind mei stabiliseerde de koers en werd er een nieuw steunniveau gevormd en een aantal malen getest. Deze test van het steunniveau lijkt nu weer succesvol te zijn afgerond en de weg omhoog is zeer waarschijnlijk in de komende uren/dagen. Wij voorzien op de korte/middellange termijn een targetkoers voor de USD/JPY van 110.530 per het einde van de week (22/06).

Onze analyse modellen zien de USD/JPY op de middellange termijn ook stijgen. Met een betrouwbaarheidspercentage van 89% zal de USD/JPY per het einde van de week (22 juni) een hogere waarde hebben. De targetprijs staat op 110.560 – een stijging van bijna een half procent (0,40%) van de huidige koers van 110.117.

We hebben dit handelssignaal omgezet in een call optie op de USD/JPY bij abcOptions. De call is geregistreerd met een expiratiedatum per 22 juni om 20:00 (GMT+2) en een strike rate van 110.106. Wanneer er aan het eind van de week een hogere Amerikaanse dollar/Japanse yen op de borden staat, dan ontvangen we een rendement van 80% op onze investering.

Koop je USD/JPY optie nu!

 

Meer handelssignalen per dag

Het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag te ontvangen van Tradebinaireoptie.nl. Daarvoor zal je een account aan moeten maken bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal namelijk tot eind 2018 (31/12/2018) zijn exclusieve handelssignalen onderbrengen bij abcOptions.

Om 2 tot 5 signalen per dag te ontvangen zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben van €2.500 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen per e-mail naar je versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €2.500 en ontvang meerdere signalen per dag!

 

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

 

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *