put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 20/02/2017

De nieuwe week is begonnen en voor vandaag hebben we de volgende gratis binaire optie handelssignalen voor je:

  1. AUD/USD – put optie put – afloopdatum 28/02/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 86%

Naast dit handelssignaal, willen we je ook wijzen op een interessante prijsontwikkeling van koper. In de Financiële Telegraaf stond er een bericht dat de prijs van koper de komende dagen flink kan gaan oplopen. We zullen koper voor u blijven volgen en als de prijs verder doorschiet hier een handelssignaal voor plaatsen. Momenteel is er nog enige onzekerheid over wanneer de prijse verder omhoog zal gaan.

Handelssignaal 1:

AUD/USD – put optie put – afloopdatum 28/02/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 86%

Chart-Tradingview-AUDUSD-Call-Start20022017-End28022017Bovenstaande technische analyse van handelaar jojofang0901 wees ons op een interessante ontwikkeling van de AUD/USD wisselkoers. In de analyse maakt hij gebruik van een MACD indicator (kom alles te weten over de MACD indicator) en deze is vanaf 5 februari bezig aan een geleidelijke daling. Nu hoeft een afnemende MACD niet altijd dircet te betekenen dat de koers gelijk om laag gaat. Dit is te zien aan het feit dat de algemene trend opgaand is. Echter, wanneer de toppen van de MACD niet ver meer van de 0.0000 zijn verwijderd, dan is een daling zeer waarschijnlijk. Dat moment lijkt nu aangebroken en de kans op een echte daling lijkt daarmee aanstaande.

Wij hebben de AUD/USD ook geanalyseerd en komen op een betrouwbaar handelssignaal uit met een betrouwbaarheidspercentage van 86%. Dit percentage geldt voor een put optie met de einddatum per het einde van de maand. De target prijs van de AUD/USD hebben wij per 28/02 op 0.75000. Dat is ruim 2% onder de huidige AUD/USD stand van 0.76732.

Onze binaire put optie op de AUD/USD hebben we geplaatst bij abcOptions met een strike rate van 0.76740 en een einddatum per 28/02/2017. Als rendement krijgen wij voor deze trade 75% bij abcOptions.

Trade op abcOptions en ontvang een 100% cash bonus

Meer informatie:

Heb je de smaak van het technisch analyseren van de beurs enigszins te pakken en wil je zelf ook aan de slag met het analyseren van koersen van assets? Bekijk dan ook onze technische analyse pagina. Verder raden wij je ook altijd aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren die jou kunnen helpen om betere en winstgevendere beslissingen te maken voor het handelen met binaire opties.

Heb je zelf ervaren hoe onze handelssignalen jouw geld laten renderen of wil je de ins en outs weten van onze handelssignalen? Ga naar de handelssignalen pagina.

Tot slot horen we altijd graag jou reactie of opmerking en wat je eventueel meer zou willen zien. Je kan een reactie hieronder achterlaten of ons te contacteren. Je ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *