put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 20/06/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van dinsdag 20 juni:

  1. EUR/GBP – put optie put – afloopdatum 30/06/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 88%

Handelssignaal 1:

EUR/GBP – put optie put – afloopdatum 30/06/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 88%

Chart-Tradingview-EURGBP-D-Put-Start20062017-End30062017Al een aantal dagen houden we de EUR/GBP in de gaten, omdat er op fundamenteel niveau veel aan de hand is in zowel de Europese en Britse markt. Zo zijn de BREXIT onderhandelingen gisteren van start gegaan en is de pond de afgelopen jaar flink in waarde gedaald. De EUR/GBP bereikte op 17 juli een dieptepunt met een waarde van 0.69307. De pond was toen relatief duur. Maar sinds die datum is de koers van de pond beetje bij beetje in waarde gedaald en momenteel ontvang je maar liefst 0.87921 pond voor 1 euro. Dit bekent een stijging van de EUR/GBP koers van maar liefst 21%. Er is dus veel ruimte voor een neerwaartse correctie, aangezien de Britse economie nog steeds zeer productieve en robuust is. De verwachting op de lange termijn is dan ook dat de koers zal gaan dalen.

De bovenstaande technische analyse van FxWirePro, gemaakt op dag basis, wijst ook op een daling van de EUR/GBP. De technische indicatoren RSI, Stoch RSI en MACD bevestigen de neerwaartse bijstelling. FxWirePro verwacht voor de komende dagen een daling tot 0.84291 – 4% lager dan de huidige EUR/GBP koers.

Onze modellen komen in grote lijnen overéén met de conclusie van FxWirePro. De analyse geeft namelijk een betrouwbaarheidspercentage van 88% af voor een EUR/GBP die per het einde van de maand lager staat. Onze targetprijs staat daarbij op 0.86000 voor de EUR/GBP. Dit zou een daling betekenen van ruim 2% t.o.v. de huidige koers van 0.87921.

De put binaire optie op de EUR/GBP met de afloopdatum van 30 juni om 19:00 is gekocht bij abcOptions en is geregistreerd met een strike rate van 0,69307. Het potentiële rendement bij winst is 80%.

Koop je EUR/GBP optie nu!

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer handelssignalen per dag

We zijn in een afrondende fase voor het kunnen gaan aanbieden van meerdere signalen per dag. We zijn in gesprek met met een aantal brokers om meerdere signalen per dag exclusief bij een van hen onder te gaan brengen. Tradebinaireopties.nl zal deze maand een knoop doorhakken, waarbij wij zullen letten op alle kwaliteitsaspecten die wij aan een broker stellen. Zo moet het platform stabiel en betrouwbaar zijn, de klantenservice bereikbaar en in het Nederlands, veel assets en snelle uitbetaling. We komen hier spoedig op terug.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *