put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 20/12/2016

Vandaag, dinsdag 20 december, hebben we de onderstaande binaire optie handelssignalen voor je:

  1. GBP/JPY – put optie put – afloopdatum 23/12/2016 – betrouwbaarheid 88%
  2. EUR/JPY – call optie call – afloopdatum 23/12/2016 – betrouwbaarheid 83%

Zoals we gisteren meldden, was het uitblijven van nieuws de reden dat we slechts 1 handelssignaal konden tonen. Vandaag is dat totaal anders. Gisterenavond begon de onrust met de moordaanslag op de Russische ambassadeur in Turkije door een Turkse politieagent. Een paar uur later pleegt een Pakistaanse vluchteling terrorist een aanslag op een kerstmarkt in Berlijn, door een Poolse vrachtauto te kapen en daarmee de kerstmarkt in te rijden. Deze twee aanslagen hebben zijn weerslag op de financiële markten. Het belang van fundamenteel nieuws is daarom zeer groot bij dergelijke uitzonderlijke gebeurtenissen. Staar je dus niet altijd helemaal blind op de grafieken, houd ook altijd oog voor het alledaagse nieuws.

Handelssignaal 1:

GBP/JPY – put optie put – afloopdatum 23/12/2016 – betrouwbaarheid 88%

Chart-Tradingview-GBPJPY-Put-Start20122016-End30122016Bovenstaande technische analyse door tntsunrise wijst op een daling van de GBP/JPY. Ook onze analyse wijst op een lagere wisselkoers van de GBP/JPY per het einde van de week. Met een betrouwbaarheidspercentage van 88% kan je de put binaire optie kopen op de koers van de Britse pond ten opzichte van de Japanse yen.

Wanneer je een binaire optie op basis van dit handelssignaal wilt kopen, dan raden wij de onderstaande brokers aan. Je ontvangt bij winst het achterstaande winstpercentage.

Handelssignaal 2:

EUR/JPY – call optie call – afloopdatum 23/12/2016 – betrouwbaarheid 83%

Chart-Tradingview-EURJPY-Call-Start20122016-End23122016De technisch analist TomHall, die bijna dagelijks een handelsidee publiceert op Tradingview.com en gespecialiseerd is in het CYPHER model, heeft zijn CYPHER model gespot op de EUR/JPY en wijst op een stijging van de deze wisselkoers. Onze eigen analyse wijst hier ook op. Dit handelssignaal, een call op de EUR/JPY met als einddatum einde van de week, heeft een betrouwbaarheidspercentage van 83%.

Bij de onderstaande brokers kan je dit handelssignaal omzetten in een binaire optie:

Meer informatie:

Alle info over onze handelssignalen vind je op onze handelssignalen pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *