put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 21/06/2018

De gratis binaire optie handelssignalen van donderdag 21 juni 2018:

  1. USD/CHF – call optie call – afloopdatum 22/06/2018 om 20:00 – betrouwbaarheid 85%

Handelssignaal 1:

USD/CHF – call optie call – afloopdatum 22/06/2018 om 20:00 – betrouwbaarheid 85%

Chart-Tradingview-USDCHF-2h-Start21062018-End22062018De Dollar Index (DXY – de waarde van de dollar gemeten ten opzichte van andere belangrijke valuta’s) zit in de lift. Alle valutaparen presteren momenteel niet zo goed, als de Amerikaanse dollar. De belangrijkste reden voor deze ontwikkeling is de sterkte van de Amerikaanse economie en stapsgewijze stijging van de rente in de Verenigde staten. Dit is ook de reden waarom er nu steeds meer Zwitserse franken moeten worden betaald voor één dollar. Onze verwachting voor de korte termijn is dat deze ontwikkeling voor de USD/CHF koers door zal zetten en tegen het einde van de week een targetprijs zal bereiken van 1.00200 CHF voor 1 USD.

Onze analyse modellen zien de USD/CHF op de korte termijn ook stijgen. Met een betrouwbaarheidspercentage van 85% zal de USD/CHF per het einde van de week (22 juni) een hogere waarde hebben. De targetprijs staat op 1.00500 – een stijging van driekwart procent (0,75%) van de huidige koers van 0.99748.

We hebben dit handelssignaal omgezet in een call optie op de USD/CHF bij abcOptions. De call is geregistreerd met een expiratiedatum per 22 juni om 20:00 (GMT+2) en een strike rate van 0.99742. Wanneer we morgenavond om 20:00 meer franken krijgen voor 1 dollar, dan ontvangen we een rendement van 80% op onze investering.

Koop je USD/CHF optie nu!

 

Meer handelssignalen per dag

Het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag te ontvangen van Tradebinaireoptie.nl. Daarvoor zal je een account aan moeten maken bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal namelijk tot eind 2018 (31/12/2018) zijn exclusieve handelssignalen onderbrengen bij abcOptions.

Om 2 tot 5 signalen per dag te ontvangen zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben van €2.500 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen per e-mail naar je versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €2.500 en ontvang meerdere signalen per dag!

 

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

 

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *