put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 21/06/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van woensdag 21 juni:

  1. CRUDE OIL – call optie call – afloopdatum 30/06/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 93%

Handelssignaal 1:

CRUDE OIL – call optie call – afloopdatum 30/06/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 93%

Chart-Tradingview-CRUDE-OIL-D-Call-Start21062017-End30062017De afgelopen nacht is de olieprijs weer flink gekelderd, met 2%. De algehele malaise is al een hele tijd bezig. Tot de tweede helft van 2014 stond werd er nog een bedrag van meer dan 100 USD per vat betaald. Nu is dat al meer dan gehalveerd. Echter in deze dalingen zijn er ook altijd weer correcties naar boven. Zo is de oliekoers van half februari tot half maart gedaald van 55 USD tot 47USD, vervolgens steeg de koers tot half april naar 53 USD per vat, toen weer naar beneden tot 43 USD op 5 april en de laatste stijging was tot 24 april tot een prijs van 51 USD. Nu lijkt het dieptepunt te zijn bereikt met een notering van 42 USD en de verwachting is dat de olieprijs per het einde van de maand 48 USD zal aantikken. Een verwachte stijging van ruim 10% van de CRUDE OIL prijs !

Wannee je naar de bovenstaande technische analyse kijkt dan wordt het beschreven beeld van het op en neer gaan van de olie prijs duidelijker, zeker wanneer je daarbij ook de technische indicatoren meeneemt. De RSI, Stoch RSI en de MACD 4C staan allen op het laagste niveau en geven een zeer sterk call signaal af.

Onze modellen komen tot dezelfde conclusie en geven een uiterst betrouwbaar call handelssignaal. Het betrouwbaarheidspercentage is 93% voor een hogere CRUDE prijs per 30 juni. De eerder gegeven targetprijs staat op 48 USD per vat CRUDE. Een stijging van 10% ten opzichte van de huidige olieprijs van 43.413.

 

Dit call handelssignaal hebben we bij de binaire optie broker abcOptions omgezet in een call optie op CRUDE met als einddatum 30/06/2017 om 19:00 en een strike rate á 43.423. Wanneer CRUDE per de expiry date inderdaad hoger noteert dan de strike rate, dan maken we een rendement van 76% op onze investering.

Koop je CRUDE optie nu!

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer handelssignalen per dag

We zijn in een afrondende fase voor het kunnen gaan aanbieden van meerdere signalen per dag. We zijn in gesprek met met een aantal brokers om meerdere signalen per dag exclusief bij een van hen onder te gaan brengen. Tradebinaireopties.nl zal deze maand een knoop doorhakken, waarbij wij zullen letten op alle kwaliteitsaspecten die wij aan een broker stellen. Zo moet het platform stabiel en betrouwbaar zijn, de klantenservice bereikbaar en in het Nederlands, veel assets en snelle uitbetaling. We komen hier spoedig op terug.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *