put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 22/02/2017

De gratis binaire optie handelssignalen voor woensdag 22 februari:

  1. Gold – call optie call – afloopdatum 28/02/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 84%

Handelssignaal 1:

Gold – call optie call – afloopdatum 28/02/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 84%

Chart-Tradingview-GOLD-Call-Start22022017-End28022017De bovenstaande technische analyse van EXCAVO toont een mogelijke stijging aan van de goudprijs in de komende dagen. Hij baseert zich daarbij op verschillende technische indicatoren, zoals de Stoch RSI. Deze indicator geeft nog steeds een positief call signaal voor de komende tijd.

Wij hebben Gold geanalyseerd en komen ook uit op een stijging van de goudprijs. Echter is dit wel voor de middellange termijn. Voor de lange termijn is er heel veel onzekerheid en is het niet onmogelijk dat de goudprijs tot onder de 1200 USD/OZ uit gaat komen. Voor nu hebben wij een betrouwbaarheidspercentage van 84% geregistreerd dat de prijs van goud per 28 februari hoger zal staan dan de huidige prijs van rond 1238. Onze target prijs per het einde van de maand staat op 1260.

Wij hebben onze binaire call optie op Gold met als einddatum 28/02/2017 gekocht bij abcOptions tegen een winstpercentage van 76%.

Koop jouw binaire call optie op goud bij abcOptions

Meer informatie:

Heb je de smaak van het technisch analyseren van de beurs enigszins te pakken en wil je zelf ook aan de slag met het analyseren van koersen van assets? Bekijk dan ook onze technische analyse pagina. Verder raden wij je ook altijd aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren die jou kunnen helpen om betere en winstgevendere beslissingen te maken voor het handelen met binaire opties.

Heb je zelf ervaren hoe onze handelssignalen jouw geld laten renderen of wil je de ins en outs weten van onze handelssignalen? Ga naar de handelssignalen pagina.

Tot slot horen we altijd graag jou reactie of opmerking en wat je eventueel meer zou willen zien. Je kan een reactie hieronder achterlaten of ons te contacteren. Je ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *