put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 23/03/2017

Voor vandaag 23 maart hebben we de volgende gratis binaire optie handelssignalen voor je:

  1. USD/JPY – call optie call – afloopdatum 31/03/2017 om 20:00 – 88% betrouwbaarheid

Handelssignaal 1:

USD/JPY – call optie call – afloopdatum 31/03/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 88%

Chart-Tradingview-USDJPY-Call-Start23032017-End28042017Vandaag hebben dit lange termijn handelssignaal voor je, een call op de USD/JPY met als einddatum 31/03/2017. SignalSwiss maakte ons gisteren attent op dit signaal. In de bovenstaande technische analyse wijst hij op het harmonic patroon wat zich de afgelopen twee maanden heeft voltrokken en zijn verwachting is dat de koers van de USD/JPY weer zal opveren vanaf de huidige bodem, die rond de 111.000 ligt. Hij gaat in zijn analyse uit van een stijging van 2-3 punten in de komende dagen.

Wanneer je terugkijkt in de grafiek dan blijkt dat de stijgingen van de USD/JPY tussen de 7-10 dagen aanhielden. Zo was ver een eerste stijging vanaf de bodem op 8 februari die aanhield tot 15 februari en vervolgens was er een tweede stijging vanaf de bodem van 28 februari tot de top op 10 maart.

Als wij de Amerikaanse dollar en Japanse yen in onze modellen opnemen, krijgen we een zeer betrouwbaar handelssignaal voor een call met als einddatum 31 maart, namelijk 88% betrouwbaarheid. De targetprijs per de 31ste is 113.400, bijna 2% hoger dan de huidige prijs. Wij hebben dit handelssignaal – Call op USD/JPY  met einddatum 31/03/2017 – omgezet in een call optie bij abcOptions met een strike rate van 111.079. Als deze optie hoger per de expiry date hoger sluit, dan kunnen we rekenen op een rendement á 75% over ons geïnvesteerde vermogen.

Koop je USD/JPY optie bij abcOptions


Advertentie voor nieuwe en bestaande klanten van abcOptions:
100% extra handelsvolume 728x90


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Als je onze handelssignalen eerst wil testen met een oefen of demo account voordat je met echt geld wilt gaan handelen, dan kan je dit doen bij abcOptions. Zij bieden startende binaire optie handelaren de mogelijkheid om hun platform te leren kennen met een gratis en vrijblijvende demo handelsrekening.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je ook koersen van assets analyseren? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Om namelijk goede technische analyses te maken, die echt winst opleveren, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten.

Wil je meer weten van hoe onze handelssignalen gemaakt zijn? Bekijk dan de handelssignalen pagina.

Tot slot horen we graag wat jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld weten hoe wij denken over de prijsontwikkeling van een bepaalde wisselkoers, aandeel, index of grondstof? Aarzel dan niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *