put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 25/04/2017

De gratis binaire optie handelssignalen van dinsdag 25 april 2017:

  1. USD/CAD – put optie put – afloopdatum 31/05/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 89%

Handelssignaal 1:

USD/CAD – put optie put – afloopdatum 31/05/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 89%

Chart-Tradingview-USDCAD-D-Put-Start25042017-End31052017-2 JoshFX1 toont aan de hand van de bovenstaande technische analyse van de USD/CAD op dag basis aan, dat de koers van de komende periode naar alle waarschijnlijkheid zal gaan dalen. Hij maak voor deze constatering gebruik van de twee technische indicatoren: Average Directional Index (of ADX – gemiddelde richtingsindex) en Directional Indicator (of DI – Richtingsindicator) en de SlowStoch (14, 3). Beide indicatoren duiden op een aankomende omkering van de huidige stijgende trend.

Wij hebben voor de USD/CAD ook een technische analyse gemaakt, zie onderstaande afbeelding. Wij hebben de RSI, Stoch RSI en MACD 4C indicatoren gebruikt en alle wijzen op een te hoge prijs van de USD/CAD. De kans dat de prijs zal gaan zakken is daarom zeer groot.

Chart-Tradingview-USDCAD-D-Put-Start25042017-End31052017

In onze modellen krijgen we een zeer betrouwbaar handelssignaal voor een put binaire optie op de USD/CAD met als einddatum 31 mei. Het betrouwbaarheidspercentage is dan namelijk 89%.

Wij hebben de put binaire optie op USD/CAD gekocht bij abcOptions met als einddatum 31/05/2017 om 20:00 en als strike rate 1.35662. Als de prijs per de afloopdatum inderdaad lager staat dan 1.35662, dan ontvang je een rendement van 75%.

Koop USD/CAD opties bij abcOptions


Advertentie voor nieuwe en bestaande klanten van abcOptions:

abcOptions bonus tot 200% extra handelsvolume - klik hier

*Handelsvoorwaarden van deze actie is, dat het bonusbedrag 25 keer in volume verhandeld moet worden voordat winsten opgenomen kunnen worden en dat het bonusbedrag zelf niet opneembaar is. Het is daarom uitermate geschikt om hoge volumes te behalen en daarmee meer winst te genereren.


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Wil je de handelssignalen eerst uitproberen met een oefen of demo account voordat je je eigen geld investeert, kies dan voor abcOptions. Startende binaire optie handelaren kunnen bij hen het platform leren kennen met een gratis demo handelsrekening. Dus geen storting vereist om eerst te kunnen handelen.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees er dan alles over op de handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *