put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 26/04/2017

De gratis binaire optie handelssignalen van woensdag 26 april 2017:

  1. GOLD – put optie put – afloopdatum 28/04/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 86%

Handelssignaal 1:

GOLD – put optie put – afloopdatum 28/04/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 86%

Chart-Tradingview-GOLD-240-Put-Start26042017-End28042017De bovenstaande technische analyse van de goudprijs (symbool in Tradingview: XAUUSD) is gemaakt door ons en is gebaseerd op een tijdsinterval van 240 minuten. Voor deze analyse hebben we onze favoriete indicatoren opgenomen de MACD 4C, RSI en Stoch(astic) RSI. Buiten het feit dat de lange termijn trend sinds 2011 dalende is, geven de technische indicatoren op de middellange termijn (tijdsinterval is 4 uur) ook een continuering van de huidige daling van de goudprijs aan. Sinds 17 april is de goudprijs aan een daling bezig en op basis van de technische indicatoren zal deze nog even aanhouden.Dit alles wordt ook bevestigd door de handelaren van gold-eagle.com in hun laatste column van 2 dagen geleden (24 april).

De huidige prijs van 1265.85 USD per ounce, zal naar onze verwachting per het einde van de week (28 april) zijn gedaald tot een niveau rond de 1250. Onze modellen geven namelijk een betrouwbaarheidspercentage aan van 86% bij een huidige instap op GOLD met als afloopdatum 28 april.

Wij hebben onze binaire put optie – Gold met als einddatum 28/04/2017 om 19:00 – gekocht bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Als de goudprijs per het einde van de week inderdaad lager staat dan onze strike price van 1265.35, dan kunnen wij 76% rendement over onze investering bijschrijven.

Koop GOLD opties bij abcOptions


Advertentie voor nieuwe en bestaande klanten van abcOptions:

abcOptions bonus tot 200% extra handelsvolume - klik hier

*Handelsvoorwaarden van deze actie is, dat het bonusbedrag 25 keer in volume verhandeld moet worden voordat winsten opgenomen kunnen worden en dat het bonusbedrag zelf niet opneembaar is. Het is daarom uitermate geschikt om hoge volumes te behalen en daarmee meer winst te genereren.


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Wil je de handelssignalen eerst uitproberen met een oefen of demo account voordat je je eigen geld investeert, kies dan voor abcOptions. Startende binaire optie handelaren kunnen bij hen het platform leren kennen met een gratis demo handelsrekening. Dus geen storting vereist om eerst te kunnen handelen.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees er dan alles over op de handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *