put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 26/05/2017

De gratis binaire optie handelssignalen van vrijdag 26 mei:

  1. EUR/AUD – put optie put – afloopdatum 26/05/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 92%

Handelssignaal 1:

EUR/AUD – put optie put – afloopdatum 26/05/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 92%

Chart-Tradingview-EURAUD-60-Put-Start26052017-End26052017Voor vandaag hebben we een korte termijn handelssignaal opgenomen op de euro t.o.v de Australische dollar. Onze verwachting is dat de rek uit de groei is. Sinds half februari is de EUR/AUD bezig aan een opwaartse correctie en daar lijkt nu een eind aan te zijn gekomen. De koers is in deze periode gestegen van 1.36265 tot huidige high van 1.51109. Dit bekent een stijging van ruim 10%.

Wanneer je bovenstaande technische analyse bekijkt van de EUR/AUD, die gebaseerd is op een tijdsinterval van 60 minuten, laat voor de korte termijn ook een omslagpunt zien. De RSI heeft z´n top bereikt en ook de MACD 4C is bezig aan de weg naar beneden.

Onze modellen bevestigen dit beeld met een zeer sterk put signaal. Met een betrouwbaarheidspercentage van 92% gaat het ervan uit dat de koers van de EUR/AUD per het einde van de dag lager zal staan dan de huidige prijs. De targetprijs 1.49600, dit betekent een daling van 107 pip’s (0,7% daling) ten opzicht van de huidige koers van 1.50676.

We hebben dit handelssignaal – Put op EUR/AUD met een afloopdatum per 26/05/2017 om 22:00 – omgezet in een put binaire optie bij abcOptions. Onze strike rate staat op 1.50892. Het rendement dat we behalen, wanneer de koers vannacht om 22:00 inderdaad lager noteert, is 71%.

Koop EUR/AUD opties bij abcOptions

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

5 handelssignalen per dag

Achter de schermen zijn we druk bezig naar een model om je te voorzien van meerdere handelssignalen per dag. Deze handelssignalen zullen geschikt zijn voor binaire opties, CFD’s en FOREX. Eind mei zullen we je informeren hoe het finale model eruit zal zien en hoe je veel geld kan gaan verdienen met het handelen binaire opties.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *