put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 27/03/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van 27 maart:

  1. GBP/JPY – call optie call – afloopdatum 27/04/2017 om 02:00 – betrouwbaarheid 86%

Afgelopen donderdag en vrijdag hebben we geen handelssignalen uitgegeven, simpelweg omdat er geen duidelijke signalen beschikbaar waren. Daarbij hebben we momenteel nog een flink volume uitstaan, waarvan een aantal trades er niet goed voorstaan. Zo is het risico dat we op de EUR/JPY hebben uitstaan zeer groot. Alleen een flinke daling van de waarde van deze wisselkoers kan nog voor een positieve uitslag zorgen. Quitte spelen tot een kleine winst (+/- 5%) zullen we deze maand naar alle waarschijnlijkheid wel gaan, aangezien we veel winst behaald hebben in de tweede week van maart. Tot slot hebben we nog een heel sterke positie op de NZD/USD. Hopelijk dat we de onderstaande handelssignalen en van de komende dagen het winstpercentage op kunnen krikken tot +10%.

Een goede handelsweek toegewenst,

Tradebinaireopties.nl

Handelssignaal 1:

GBP/JPY – call optie call – afloopdatum 27/04/2017 om 02:00 – betrouwbaarheid 86%

Chart-Tradingview-GBPJPY-Call-Start27032017-End27042017Om de week te starten hebben we een handelssignaal opgenomen, dat gebaseerd is op de bevindingen van onze favoriete Tradingview.com analist anilmangal. In de bovenstaande technische analyse van zijn hand wijst hij op een stijgende uitbraak (out break) van de GBP/JPY voor de lange termijn. De koers kan in zijn ogen de komende weken stijgen tot een targetniveau van meer dan 144.000. Momenteel noteert de pond/yen 138.924, dus er is veel ruimte voor verbetering. Hij benadrukt dat de huidige consolidatie fase zijn einde nadert en daarom een opwaartse correctie verwacht.

In onze analyse komt er ook een sterk signaal uit voor een call op de GBP/JPY. Met een betrouwbaarheidspercentage van 86% geven onze modellen een positieve uitslag voor een call op de GBP/JPY met als afloopdatum 27/04/2017 om 02:00.

Wij hebben dit handelssignaal omgezet bij de binaire optie broker abcOptions. Wanneer je deze binaire optie ook wilt plaatsen dan zal je wel gebruik moeten maken van het type binaire optie Advanced. De einddatum 27/04/2017 is namelijk niet beschikbaar in de Up/down van abcOptions en daarom dien je de Advanced te gebruiken, alwaar je opties kan kopen met afloopdatum tot een maand verder (optie “Long term”). Als de prijs van de GBP/JPY hoger is dan onze strike van 138.976, dan kan je 71% bovenop je investering bijschrijven.

Koop je GBP/JPY optie bij abcOptions

Analyse tip: Staar je niet blind op steun- en weerstandsniveaus!

In de onderstaande gratis webinar van Anil Mangal, legt hij uit dat je je niet blind moet staren op steun- en weerstandsniveaus. Het draait om patronen en de waarschijnlijkheid dat een bepaald patroon wordt voltooid of niet, waardoor de kans toe- of afneemt, dat de prijs zal doen wat hij zal doen.


Advertentie voor nieuwe en bestaande klanten van abcOptions:
100% extra handelsvolume 728x90


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Als je onze handelssignalen eerst wil testen met een oefen of demo account voordat je met echt geld wilt gaan handelen, dan kan je dit doen bij abcOptions. Zij bieden startende binaire optie handelaren de mogelijkheid om hun platform te leren kennen met een gratis en vrijblijvende demo handelsrekening.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je ook koersen van assets analyseren? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Om namelijk goede technische analyses te maken, die echt winst opleveren, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten.

Wil je meer weten van hoe onze handelssignalen gemaakt zijn? Bekijk dan de handelssignalen pagina.

Tot slot horen we graag wat jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld weten hoe wij denken over de prijsontwikkeling van een bepaalde wisselkoers, aandeel, index of grondstof? Aarzel dan niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

2 thoughts to “Handelssignalen 27/03/2017”

    1. Beste Sherida,

      Nee, wij hebben de trade geplaatst met afloopdatum 27 april, een maand van nu. Uiteraard kan je er altijd voor kiezen om op een kortere periode te handelen, hou dan wel goed de tijdsinterval in de gaten waarop je eventuele indicatoren laat baseren.

      Veel succes met handelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *