put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 27/04/2017

Voor vandaag 27/04/2017 hebben we de volgende gratis binaire optie handelssignalen voor je:

  1. EUR/USD – put optie put – afloopdatum 12/05/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 92%

Fijne Koningsdag en veel succes toegewenst,

Tradebinaireopties.nl

Handelssignaal 1:

EUR/USD – put optie put – afloopdatum 12/05/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 92%

Chart-Tradingview-EURUSD-D-Put-Start27042017-End28042017Beursanalist tntsunrise heeft de bovenstaande technische analyse gemaakt van de EUR/USD op dag basis. Hierin kan je de grafiek van de EUR/USD van de afgelopen 8 maanden periode zien en de projectie van tntsunrise. Wat als eerste opvalt is het extreem lage punt waarop de EUR/USD stond net voor de jaarwisseling. De prijs was toen namelijk 1.03400. Vanaf dit punt heeft de EUR/USD zich hersteld tot een enigszins normaal niveau van het huidige 1.09000. tntsunrise voorziet dat de koers in de komende maanden een verder herstel zal laten zien, tot een koersprijs van rond de 1.12000 in september. Echter op de middellange termijn, over twee tot drie weken is hij zeker van een lagere stand van de euro ten opzichte van de dollar.

Ook wij zijn deze mening toegedaan. Voor de lange termijn verwachten wij een verder herstel van de euro, waardoor je er meer dollars voor zal krijgen. Maar op de middellange termijn is er nog wel wat onzekerheid, zo komt de ECB vanmiddag met een rentebesluit. Naar alle waarschijnlijkheid zal de ECB weer door blijven modderen op basis van hetzelfde beleid, zodat de broze economieën in Zuid-Europa niet worden geschaad. En aan de andere kant van de Grote Oceaan, zal een belangrijk hervormingsvoorstel van de belastingen de beurzen in hun greep houden. Als het voorstel wordt aangenomen, dan zal de EUR/USD koers duikelen en wordt het voorstel verworpen, dan moddert het ook in de VS alles rustig verder. Echter neemt dit niet weg, dat er naar alle waarschijnlijkheid een neerwaartse correctie zal plaatsen vinden.

Uit onze modellen blijkt namelijk dat de koers van de EUR/USD met een betrouwbaarheidspercentage van 92% lager zal staan per vrijdag 12/05/2017, dan de huidige prijs van rond de 1.09168. De target prijs die onze analyse aangeeft ligt per de 12e mei op 1.06500. Dit zou een daling betekenen van 2,44%.

Wij hebben de binaire put optie (put op EUR/USD met einddatum 12/05/2017 om 22:00) gekocht bij abcOptions. Noteert de EUR/USD per de expiry date lager dan onze strike van 1.09134, dan schrijven wij 71% winst op onze balans.

Let op: Wil je deze binaire put optie op de EUR/USD bij abcOptions plaatsen? Gebruik dan de Advanced optie tab in de abcOptions-Traderoom. Met de Advanced opties ben je namelijk helemaal vrij om zelf de expiry rate van je optie te kiezen.

Koop EUR/USD opties bij abcOptions


Advertentie voor nieuwe en bestaande klanten van abcOptions:

abcOptions bonus tot 200% extra handelsvolume - klik hier

*Handelsvoorwaarden van deze actie is, dat het bonusbedrag 25 keer in volume verhandeld moet worden voordat winsten opgenomen kunnen worden en dat het bonusbedrag zelf niet opneembaar is. Het is daarom uitermate geschikt om hoge volumes te behalen en daarmee meer winst te genereren.


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Wil je de handelssignalen eerst uitproberen met een oefen of demo account voordat je je eigen geld investeert, kies dan voor abcOptions. Startende binaire optie handelaren kunnen bij hen het platform leren kennen met een gratis demo handelsrekening. Dus geen storting vereist om eerst te kunnen handelen.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees er dan alles over op de handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *