put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 28/03/2017

Vandaag dinsdaag 28/03/2017 hebben we de volgende gratis binaire optie handelssignalen voor je:

  1. GBP/USD – put optie put – afloopdatum 31/03/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 89%

Handelssignaal 1:

GBP/USD – put optie put – afloopdatum 31/03/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 89%

Chart-Tradingview-GBPUSD-Put-Start28032017-End31032017De optiehandelaar mosehez heeft bovenstaande technische analyse gepubliceerd op Tradingview.com van de GBP/USD wisselkoers. Zijn analyse gaat uit van een daling tot een targetniveau van 1.21706 vanaf het huidige niveau 1.25900. Dit zou een zeer mooi dalingspercentage zijn, van meer dan 3 procent. Kijk hier ook voor meer ideeën/technische analyses van de koers van de GBP/USD.

Onze analyse modellen geven tonen ook een zeer interessant instap moment op de GBP/USD. Met een betrouwbaarheidspercentage van 89% gaan onze modellen ervan uit dat de koers van de pond t.o.v. de dollar een lager waarde zal hebben per het einde van de week/maand (31/03) dan de huidige koers van 1.25900. Deze analyse wordt tevens gedeeld door het zojuist geplaatste artikel van Fort Financial Service

Dit handelssignaal – put op de GBP/USD met als einddatum 31/03/2017 – hebben we omgezet in een binaire optie bij abcOptions. Wanneer de koers per die afloopdatum lager zal zijn dan onze strike rate van 1.25935, dan kunnen we rekenen op het vastgestelde rendement van 75%.

Koop GBP/USD put optie bij abcOptions


Advertentie voor nieuwe en bestaande klanten van abcOptions:
100% extra handelsvolume 728x90


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Als je onze handelssignalen eerst wil testen met een oefen of demo account voordat je met echt geld wilt gaan handelen, dan kan je dit doen bij abcOptions. Zij bieden startende binaire optie handelaren de mogelijkheid om hun platform te leren kennen met een gratis en vrijblijvende demo handelsrekening.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je ook koersen van assets analyseren? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Om namelijk goede technische analyses te maken, die echt winst opleveren, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten.

Wil je meer weten van hoe onze handelssignalen gemaakt zijn? Bekijk dan de handelssignalen pagina.

Tot slot horen we graag wat jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld weten hoe wij denken over de prijsontwikkeling van een bepaalde wisselkoers, aandeel, index of grondstof? Aarzel dan niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *