put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 29/03/2017

Voor vandaag woensdag 29 maart hebben we de volgende gratis binaire optie handelssignalen voor je:

  1. GOLD – call optie call – afloopdatum 31/03/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 82%

Handelssignaal 1:

GOLD – call optie call – afloopdatum 31/03/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 82%

Chart-Tradingview-Gold-Call-Start29032017-End31032017

Bovenstaande grafiek van GOLD op basis van een tijdsinterval van 240 minuten komt van onze hand. Uit de grafiek kan in eerste instantie enige onzekerheid bestaan over de richting van de goudprijs. Juist om deze reden maken we gebruik van technische indicatoren. In deze grafiek hebben we drie technische indicatoren toegevoegd: de Relative Strength Index (RSI), de Stochastic RSI (Stoch RSI) en de MACD 4C.

Op basis van de gewone RSI (een indicator die aangeeft of de prijs van een asset overbought (RSI waarde van meer dan 70) of oversold (RSI waarde van minder dan 30) is) kan geen duidelijke beslissing worden genomen. De waardes zijn namelijk al sinds 16 maart hoog, maar nu nog niet hoger dan de 70, wat een signaal zou kunnen zijn om een put binaire optie aan te kopen.

Kijken we naar de Stochastische RSI kijken, dan is er wel een duidelijk call signaal. Deze indicator staat momenteel namelijk heel laag en de rode en blauwe lijn hebben elkaar net gekruist.

De MACD is ook interessant aangezien ook deze indicator wijst op stijging voor de komende paar dagen. De lange termijn visie op basis van de MACD is een daling van de goud prijs.

Wanneer we nu onze modellen laten werken met de goudprijs, dan krijgen we een betrouwbaarheidspercentage van 82% voor een call met een einddatum per het einde van de maand (31/03/2017). We hebben dit handelssignaal omgezet in een binaire optie bij abcOptions. Wanneer de goud per 31/03/2017 om 19:00 een hogere waarde noteert dan onze strike rate van 1252.45 USD/OZ, dan kunnen we 76% winst bijschrijven.

Koop GOLD call optie bij abcOptions


Advertentie voor nieuwe en bestaande klanten van abcOptions:
100% extra handelsvolume 728x90


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Als je onze handelssignalen eerst wil testen met een oefen of demo account voordat je met echt geld wilt gaan handelen, dan kan je dit doen bij abcOptions. Zij bieden startende binaire optie handelaren de mogelijkheid om hun platform te leren kennen met een gratis en vrijblijvende demo handelsrekening.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je ook koersen van assets analyseren? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Om namelijk goede technische analyses te maken, die echt winst opleveren, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten.

Wil je meer weten van hoe onze handelssignalen gemaakt zijn? Bekijk dan de handelssignalen pagina.

Tot slot horen we graag wat jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld weten hoe wij denken over de prijsontwikkeling van een bepaalde wisselkoers, aandeel, index of grondstof? Aarzel dan niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *