put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 29/06/2017

De gratis binaire optie handelssignalen van donderdag 29 juni:

  1. EUR/USD – put optie put – afloopdatum 30/06/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 90%

Handelssignaal 1:

EUR/USD – put optie put – afloopdatum 30/06/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 90%

Chart-Tradingview-EURUSD-240-Put-Start29062017-End30062017Vandaag hebben we ons laten inspireren door het handelsidee van Wave-Trader. In zijn bovenstaande technische analyse is te zien dat de EUR/USD de aan het einde zit van de consolidatie fase die van half mei tot eergisteren heeft geduurd. De afgelopen twee dagen is de koers flink gestegen en nu is de verwachting dat de koers een flinke neerwaartse correctie zal laten zien. Wave-Trader’s targetprijs ligt op  1.12700 voor een einddatum van morgenavond.

Onze analyse modellen bevestigen dit beeld. Met een betrouwbaarheidspercentage van 90% zal de EUR/USD morgenavond om 20:00 een lagere stand noteren. De targetprijs staat daarbij op 1.12500. Wat een daling van ruim 1,5% betekent ten opzicht van de huidige koers van 1.14324.

Deze put binaire optie op de EUR/USD met als einddatum 30/06/2017 om 20:00 is gekocht bij abcOptions en is geregistreerd met een strike rate van 1.14261. Als de put optie in the money eindigt, dan ontvangen we 75% rendement op onze investering.

Koop je EUR/USD optie nu!

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer handelssignalen per dag

We zijn in een afrondende fase voor het kunnen gaan aanbieden van meerdere signalen per dag. We zijn in gesprek met met een aantal brokers om meerdere signalen per dag exclusief bij een van hen onder te gaan brengen. Tradebinaireopties.nl zal deze maand een knoop doorhakken, waarbij wij zullen letten op alle kwaliteitsaspecten die wij aan een broker stellen. Zo moet het platform stabiel en betrouwbaar zijn, de klantenservice bereikbaar en in het Nederlands, veel assets en snelle uitbetaling. We komen hier spoedig op terug.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *