put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 30/06/2017

De gratis binaire optie handelssignalen van vrijdag 30 juni:

  1. EUR/USD – put optie put – afloopdatum 07/07/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 87%

Handelssignaal 1:

EUR/USD – put optie put – afloopdatum 07/07/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 87%

Chart-Tradingview-EURUSD-D-Put-Start29062017-End07072017Gisteren berichtte we al over de verwachte daling van de EUR/USD. Ook vandaag staan de signalen voor een daling van de EUR/USD op groen. De bovenstaande analyse van SignalSwiss gaat ook uit van een daling voor de komende dagen. Zij voorzien de formatie van een Head and Shoulders patroon in de komende maand (zie de blauwe pijlen in de grafiek). Waarbij de rechterschouder hoger zal zijn dan de linker, wat wat wijst op een algehele trend omhoog, zie de gestippelde groen lijnen, die een stijgende bandbreedte aangeven waarbinnen de grafiek zich sinds het begin van het jaar bevindt. SignalSwiss gaat uit van een targetniveau van 1.11500 tegen midden juli.

Wij voorzien de daling van de EUR/USD ook. Echter gaan onze modellen uit van een minder grote daling – de target ligt op 1.12500 – binnen een kortere periode – afloopdatum per volgende week vrijdag 7 juli. Voor dit put signaal op de EUR/USD geldt een betrouwbaarheidspercentage van 87%. De verwachte daling ten opzicht van de huidige EUR/USD stand (1.13966) komt uit op een ruime 1%.

 

Voor dit put handelssignalen op de EUR/USD met als einddatum 07/07/2017 om 22:00 hebben we een binaire optie gekocht bij abcOptions en is geregistreerd met een strike rate van 1.13979. Als de put optie in the money eindigt, dan ontvangen we 71% rendement op onze investering.

Let wel op dat je de binaire optie in de Advanced optie tab van de traderoom van abcOptions moet kopen, aangezien de expiry rate in het midden van de maand ligt.

Koop je EUR/USD optie nu!

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer handelssignalen per dag

We zijn in een afrondende fase voor het kunnen gaan aanbieden van meerdere signalen per dag. We zijn in gesprek met met een aantal brokers om meerdere signalen per dag exclusief bij een van hen onder te gaan brengen. Tradebinaireopties.nl zal deze maand een knoop doorhakken, waarbij wij zullen letten op alle kwaliteitsaspecten die wij aan een broker stellen. Zo moet het platform stabiel en betrouwbaar zijn, de klantenservice bereikbaar en in het Nederlands, veel assets en snelle uitbetaling. We komen hier spoedig op terug.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *