put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 31/03/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van vrijdag 31 maart 2017:

  1. CRUDE OIL – put optie put – afloopdatum 31/03/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 91%

Volgende week zullen we starten met het kwartaalresultaten van het eerste kwartaal van dit jaar en hopelijk hebben we nog wat tijd over voor net zo’n interessant handelssignaal als deze.

Handelssignaal 1:

CRUDE OIL – put optie put – afloopdatum 31/03/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 91%

Chart-Tradingview-CRUDE-OIL-Put-Start31032017-End31032017Voor vandaag is de keuze gevallen op olie, aangezien de energieprijzen de afgelopen dagen zijn gedaald. Op het energieoverzicht van Bloomberg is te zien dat WTI CRUDE OIL daar geen uitzondering op is. Daarop hebben wij de bovenstaande grafiek van de olieprijs (CRUDE OIL) op basis van intervallen van 4 uur (240 min) ingesteld met de technische indicatoren RSI, Stoch RSI en MACD.

Wanneer we de indicatoren aflopen dan valt het volgende op. Allen hebben de top bereikt wat de kans op een daling groter maakt. Zo zit de RSI boven de 70, de Stoch RSI is net gekruist en zit rond de 80 en de MACD is ook aan het kruisen en gaat een daling inzetten.

Onze modellen geven voor olie (CRUDE OIL) een zeer betrouwbaar handelssignaal op de korte termijn. Bij een aflooptijd om 22:00 vanavond is de betrouwbaarheid van een put op olie 91 procent. Op de lange termijn is er heel veel onzekerheid en komt de betrouwbaarheid niet verder dan 62% voor een call met een einddatum per 28/04.

Wij hebben de put binaire optie op CRUDE met een strike rate van 50.135 USD en een einddatum per 31/03/2017 om 22:00 bij abcOptions. Zij keren een winstpercentage van 76% uit, wanneer CRUDE inderdaad hoger noteert dan 50.135 USD om 22:00 vanavond.

Koop CRUDE opties bij abcOptions


Advertentie voor nieuwe en bestaande klanten van abcOptions:
100% extra handelsvolume 728x90


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Als je onze handelssignalen eerst wil testen met een oefen of demo account voordat je met echt geld wilt gaan handelen, dan kan je dit doen bij abcOptions. Zij bieden startende binaire optie handelaren de mogelijkheid om hun platform te leren kennen met een gratis en vrijblijvende demo handelsrekening.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je ook koersen van assets analyseren? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Om namelijk goede technische analyses te maken, die echt winst opleveren, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten.

Wil je meer weten van hoe onze handelssignalen gemaakt zijn? Bekijk dan de handelssignalen pagina.

Tot slot horen we graag wat jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld weten hoe wij denken over de prijsontwikkeling van een bepaalde wisselkoers, aandeel, index of grondstof? Aarzel dan niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *