bdswiss klachten

Klachten over BDSwiss

Alle klachten over BDSwiss van binaire optie handelaren (zoals jij) op een rij, voorzien van onze adviezen en tips om problemen met hen op te lossen.

Laat jouw klacht of opmerking over BDSwiss achter in de “Geef een reactie” sectie hieronder. Wij zullen je snel van antwoord voorzien, normaal gesproken binnen 24 uur. In het geval van onrecht, staan we je met advies en raad bij en reageren als reactie op jouw klacht of opmerking over BDSwiss, zodat jij zonder problemen door kunt handelen bij BDSwiss of een betere broker.

Wil je niet alleen klachten lezen over BDSwiss, maar alles wat het wel belooft te bieden, klik dan hier om het volledige verslag over deze broker te lezen.

Ben je helemaal klaar met deze buitenlandse broker, stap dan over naar de populairste Nederlandse broker: abcOptions met de best geteste Nederlandstalige klantenservice! Direct starten bij www.abcoptions.com met 200% extra handelsvolume op je eerste storting van €500 of meer:

Start bij abcOptions met 200% extra handelsvolume

Klachten en opmerkingen over BDSwiss

2 thoughts to “Klachten over BDSwiss”

 1. Ik heb een gratis demoaccount op BDSwiss geprobeerd te openen. Helaas, werkte het niet en die mensen vroegen een minimum storting te maken om een demoaccount te kunnen openen. Zinloos! Weet u waar ik echt een gratis demoaccount kan openen gewoon maar om te oefenen?

  1. Beste Mark,

   Helaas zijn er veel binaire optie aanbieders die niet de mogelijkheid geven om eerst te oefenen met een demo en in de gevallen dat het wel mogelijk is moet je inderdaad vaak eerst een storting doen van €250 of zelfs meer. Tevens moet je ook goed oppassen dat de demo omgeving wel gelijk is aan de werkelijke. Zo zijn er verhalen bekend van brokers die je tijdens de demo laten winnen en als je dan denkt van “oh dat is makkelijk geld verdienen” en je overgaat tot het storten van geld, dat de werkelijke handelsomgeving moeilijker/verliesgevend is.

   Bij de keuze van een demo is het daarom belangrijk om te kijken naar de koersen die voor alle assets gegeven wordt en dat deze inderdaad real time zijn. Wij hebben alle demo accounts van vele brokers getest en de enige waar wij nooit problemen mee hebben gehad is die van abcOptions.

   We raden je dus aan om het eens bij abcOptions te proberen. Je kan hier klikken om direct een demo account bij abcOptions aan te maken.

   Het is heel goed dat je eerst met de demo wilt starten. Zodoende word je vertrouwd met het platform.

   Veel succes en met vriendelijke groet,

   Tradebinaireopties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *