eztrader klachten

Klachten over EZTrader

Alle klachten over EZTrader van binaire optie handelaren (zoals jij) op een rij, voorzien van onze adviezen en tips om problemen met hen op te lossen.

Laat jouw klacht of opmerking over EZTrader achter in de “Geef een reactie” sectie hieronder. Wij zullen je snel van antwoord voorzien, normaal gesproken binnen 24 uur. In het geval van onrecht, staan we je met advies en raad bij en reageren als reactie op jouw klacht of opmerking over EZTrader , zodat jij zonder problemen door kunt handelen bij EZTrader of een betere broker.

Ben je benieuwd naar wat het handelsplatform van EZTrader je te bieden heeft? Klik dan hier en lees de volledige review met voor- en nadelen van deze aanbieder van binaire opties.

Wil je een uitstekende Nederlandstalige klantenservice tot je beschikking? Stap dan over naar de populairste Nederlandse broker: abcOptions met de best geteste Nederlandstalige klantenservice! Direct starten bij www.abcoptions.com met 200% extra handelsvolume op je eerste storting van €500 of meer:

Start bij abcOptions met 200% extra handelsvolume

Klachten en opmerkingen over EZTrader

2 thoughts to “Klachten over EZTrader”

 1. Ik had op een forum gelezen dat EZtrader een fraudulent broker was en dat ze de mensen niet uitbetaalden. Ze hebben zelfs boete gekregen…
  Weet u iets ervan? Ik ben een goeie trader aan het opzoeken waar ik mijn geld gemakkelijk kan terugnemen, met oefenaccounts en met goeie bonus en die ook goeie tips om te investeren geven…
  Heeft u ervaring daarmee? Op welke site kan ik veilig traden?
  Mvg,
  Pepijn

  1. Beste Pepijn,

   Wij raden EZTrader niet meer aan. Blijft hier dus zo ver mogelijk vandaan.

   Als je opzoek bent naar een eerlijke broker, die transparant werkt, een demo aanbied en snel uitbetaald: Neem een account bij abcOptions. Met deze broker hebben wij de beste ervaring.

   Veel succes en met vriendelijke groeten,

   Tradebinaireopties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *