optionclub review

Klachten over OptionClub

Alle klachten over OptionClub van binaire optie handelaren (zoals jij) op een rij, voorzien van onze adviezen en tips om problemen met hen op te lossen.

Laat jouw klacht of opmerking over OptionClub achter in de “Geef een reactie” sectie hieronder. Wij zullen je snel van antwoord voorzien, normaal gesproken binnen 24 uur. In het geval van onrecht, staan we je met advies en raad bij en reageren als reactie op jouw klacht of opmerking over OptionClub, zodat jij zonder problemen door kunt handelen bij OptionClub of een betere broker.

Wil je meer weten over deze Nederlandse aanbieder van binaire opties en de voor- en nadelen te weten komen? Klik dan op de volgende link en lees de complete review over OptionClub: http://tradebinaireopties.nl/optionclub/

Heb jij geen vertrouwen meer in je relatie met OptionClub, stap dan over naar de populairste Nederlandse broker: abcOptions met de best geteste Nederlandstalige klantenservice! Direct starten bij www.abcoptions.com met 200% extra handelsvolume op je eerste storting van €500 of meer:

Start bij abcOptions met 200% extra handelsvolume

Klachten en opmerkingen over OptionClub

2 thoughts to “Klachten over OptionClub”

 1. Ik vind hun site helemaal niet duidelijk!
  Ik snap niet waar ik mijn trades moet plaatsen, en er lijken sommige problemen te zijn met de servers van die website…
  Waar kan ik een reactive site vinden?

  1. Beste Paula,

   Ten eerste is een platform niet voor iedereen weggelegd. Het binaire optie handelsplatform van OptieClub is een prima platform, echter ze zijn net overgestapt naar een nieuwe skin van de traderoom. Wellicht dat hierdoor de response tijd van de server iets minder is, echter zijn tests met hun platform wel positief en kan je er goed op handelen. Het is wel zo dat OptionClub een beperkt aantal opties heeft. Plus de mogelijke aflooptijden van de opties zijn uiterst beperkt. Het is daarmee ook meer een platform voor mensen die van een korte termijn gok houden in plaats van serieus te handelen met langere termijn opties zoals wij propageren met onze handelssignalen.

   Wanneer je echt op de lange termijn wil gaan handelen dan raden wij wel aan om dat te doen op een handelsplatform zoals abcOptions. Naast hun grote aanbod van verschillende assets, beschikken zij ook over lange termijn opties die compatibel zijn met onze handelssignalen. Daarnaast heeft abcOptions ook altijd mooie bonus aanbiedingen, zoals nu (2017) 100% extra handelsvolume.

   Veel succes en vraag ons iets uit te zoeken als iets niet duidelijk is!

   Met vriendelijke groet,

   Tradebinaireopties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *