stockpair klachten

Klachten over Stockpair

Alle klachten over Stockpair van binaire optie handelaren (zoals jij) op een rij, voorzien van onze adviezen en tips om problemen met hen op te lossen.

Laat jouw klacht of opmerking over Stockpair achter in de “Geef een reactie” sectie hieronder. Wij zullen je snel van antwoord voorzien, normaal gesproken binnen 24 uur. In het geval van onrecht, staan we je met advies en raad bij en reageren als reactie op jouw klacht of opmerking over Stockpair, zodat jij zonder problemen door kunt handelen bij Stockpair of een betere broker.

Wil je meer weten over deze buitenlandse aanbieder van binaire opties en de voor- en nadelen te weten komen? Klik dan op de volgende link en lees de complete review over Stockpair: http://tradebinaireopties.nl/stockpair/

Ben je opzoek naar een betere broker dan Stockpair, stap dan over naar de populairste Nederlandse broker: abcOptions met de best geteste Nederlandstalige klantenservice! Direct starten bij www.abcoptions.com met 200% extra handelsvolume op je eerste storting van €500 of meer:

Start bij abcOptions met 200% extra handelsvolume

Klachten en opmerkingen over Stockpair

2 thoughts to “Klachten over Stockpair”

 1. Geachte,

  Sinds enkele dagen is het mij opgevallen, dat ik geld verlies op kortlopende binaire opties in het geval ik mijn expiry rate eender is aan de strike rate. Eigenlijk is dit wel zot, aangezien de expiry van een call of put optie niet lager of hoger is dan de strike rate, maar gelijk en dus niet als een verloren trade beschouwd zou mogen worden.

  Mag dit wat Stockpair met de resultaten van mijn binaire opties doet en kan ik hier überhaupt iets tegen doen, bijvoorbeeld om desnoods mijn inzet terug te krijgen?

  Alvast hartelijk bedankt voor uw hulp en ik kijk uit naar uw reactie.

  Hoogachtend,

  F.H. de Bruijne

  1. Beste heer de Bruijne,

   Dankuwel voor uw bericht. Het klopt dat u alles verliest in het geval dat de strike en expiry gelijk is. Wij hebben al heel veel vragen hierover gehad in het verleden en hebben het eerder ook al aangekaart bij Stockpair. Helaas kan er niet aan deze spelregels van Stockpair worden veranderd. Het probleem is namelijk dat brokers zelf hun regels mogen bepalen. Zij zijn per slot van rekening de Market makers van hun platform. Dit houdt dus ook in dat u uw inzet voor dergelijk “verloren” trades niet terug zal krijgen.

   Echter er is wel een oplossing: Open een nieuw account bij een binaire optie broker die wel zo eerlijk is om je inzet bij een gelijke strike en expiry rate terug te geven (bijvoorbeeld abcOptions en dan heeft u ook meteen een betrouwbaar en goede Nederlandstalige service).

   We begrijpen dat het eerste gedeelte van dit antwoord u wellicht niet bevalt en u dus uw verlies zal moeten nemen voor deze gelijkgeëindigde binaire optie trades, echter u kunt zich dus altijd wenden tot brokers die wel uitkeren in het geval van een gelijke strike en expiry rate (bijvoorbeeld abcOptions).

   Met vriendelijke groet en veel succes,

   Tradebinaireopties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *