zoomtrader klachten

Klachten over ZoomTrader

Update 28/11/2017: Wij raden ZoomTrader niet meer aan om mee te handelen, aangezien wij te veel klachten hebben ontvangen omtrent manipulatie van koersen en het uitbetalen van tegoeden. Zoekt u een betrouwbare broker, dan raden wij abcOptions aan.

Alle klachten over ZoomTrader van binaire optie handelaren (zoals jij) op een rij, voorzien van onze adviezen en tips om problemen met hen op te lossen.

Laat jouw klacht of opmerking over ZoomTrader achter in de “Geef een reactie” sectie hieronder. Wij zullen je snel van antwoord voorzien, normaal gesproken binnen 24 uur. In het geval van onrecht, staan we je met advies en raad bij en reageren als reactie op jouw klacht of opmerking over ZoomTrader, zodat jij zonder problemen door kunt handelen bij ZoomTrader of een betere broker.

Klik op de volgende link wanneer je de volledige review van ZoomTrader (of ZoomTraderGlobal) wilt lezen: http://tradebinaireopties.nl/zoomtraderglobal/

Ben je opzoek naar een betere broker dan Zoomtrader, stap dan over naar de populairste Nederlandse broker: abcOptions met de best geteste Nederlandstalige klantenservice! Direct starten bij www.abcoptions.com met 200% extra handelsvolume op je eerste storting van €500 of meer:

Start bij abcOptions met 200% extra handelsvolume

Klachten en opmerkingen over ZoomTrader

4 thoughts to “Klachten over ZoomTrader”

 1. Via onze contactpagina hebben wij veel klachten ontvangen over de handelswijze van ZoomTrader bij de behandeling van klachten. Het meest opvallende probleem is het niet reageren op klachten over “andere strike rates” van winnende handelaren. Andere veel genoemde problemen zijn het trage uitbetalingsproces en de pushende klantenservice om meer te storten.

  Vanwege de vele klachten hebben we besloten om de samenwerking met ZoomTrader te staken en hen af te raden!

  Als u opmerkingen of klachten over ZoomTrader’s handelswijze heeft, laat ze dan hieronder achter.

  1. Zoomtrader is wat mij betreft een grote Scam
   Organisatie. Ik heb al tijden over 630€ in mijn account aldaar, en ben gestopt met traden omdat ik bij een
   Geldopname continue geblokkeerd door ronduit
   Genegeerd te worden.
   Nooit beantwoorden ze de telefoon, reageren niet op e-mails. Ben één keer te woord gestaan door een gast
   Van daar met een hele brutale bek. Tot overmaat
   Van ramp is mij account met 400€ geslonken. Ze stelen dus ook nog van hun eigen klanten. Hoe kan ik dit
   Platform aanpakken. Ik wil mijn ruim 630 € terug.
   Hoop dat u mij hierin kunt bijstaan. Mijn dank

 2. U begrijpt hoop ik dat ik mijn vertrouwen volledig heb verloren in traden on-line. Zoomtrader moet aangepakt worden of op één of andere manier voor het gerecht gedaagd worden. Hoe is het mogelijk dat ze weigeren uit te betalen. Niet reageren op niet één telefoongesprek dat ik wil aangaan. Plus ze hebben ruim 400€ van mijn account gestolen.

  1. Beste heer Kemper,

   Wat vervelend om te horen. De afgelopen weken zijn er ook nieuwsberichten naar buiten gekomen waarin Zoomtrader onder vuur ligt bij de AFM. Lees voor meer info het bericht van RTLZ: https://www.rtlnieuws.nl/economie/afm-legt-dwangsom-op-aan-cryptoplatform-zoomtrader. Nu blijken ze zelfs niet op de AFM te reageren, dus helaas voorspelt dat niet veel goeds voor jouw situatie.

   Wat wij traders met klachten over hun broker altijd aanraden is het bijhouden van alle correspondentie, zodat wanneer je een officiële klacht wilt indienen, bij bijvoorbeeld de Autoriteit Financiële Markten, een goed dossier hebt. Wat je voor nu zou kunnen doen is dat je hen een termijn stelt waarbinnen je het geld op je rekening wilt hebben. Normaal gesproken is hiervoor 2 weken ruim voldoende. Hebben ze binnen de door jouw gestelde termijn nog steeds geen actie ondernomen, dan kan je aangeven dat wanneer het niet binnen een nieuw gestelde termijn is verwerkt, dat je dan overgaat tot het indienen van een officiële klacht bij de AFM. Hou er in je correspondentie rekening mee dat Capital Force het bedrijf achter Zoomtrader is.

   We hopen dat je je Zoomtrader-balans snel teruggestort krijgt op je bankrekening en graag vernemen we de afloop.

   Veel succes,

   Tradebinaireopties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *