MOBYTRON: nieuw platform

De makers van OptionRepublic hebben aangekondigd dat zij ver gevorderd zijn met de ontwikkeling van een nieuw platform: MOBYTRON. Hier kunt u via de mobiele App straks opties van enkele seconden tot een hele dag spelen. Met elkaar, maar ook tegen elkaar.
Makers van OptionRepublic lanceren binnenkort het nieuwe platform MOBYTRONMOBYTRON bevindt zich nu nog in de zogenoemde ‘Closed Test Fase’. Het wordt naar alle waarschijnlijkheid een ander platform dan de normale platforms voor binaire opties, waar wij met smart op wachten hoe dit in de werkelijkheid eruit gaan zien!

MOBYTRON: van de makers van OptionRepublic

MOBYTRON is van de makers van OptionRepublic die begin mei met het volgende bericht kwam:

Beste traders,

We moeten helaas afscheid nemen

Wegens gebrek aan perspectief op de Nederlandse markt hebben we moeten besluiten ons platform te sluiten. Omdat we sinds de start in 2012 veel waardering van onze traders hebben ontvangen, gaat ons dat aan het hart. We danken je voor het vertrouwen en het plezier dat wij aan het platform beleefd hebben.

De sluiting zal geleidelijk verlopen. Onze agenda ziet er als volgt uit:

  • Vanaf morgen (7 mei) zullen we geen nieuwe geldaccounthouders meer registreren;

  • Na 15 mei kun je niet meer handelen met je account. De koersfeed wordt op 18 mei niet opnieuw opgestart.

Zodra MOBYTRON online is gaan wij het natuurlijk zo snel mogelijk uit proberen en zullen wij onze ervaringen delen op TradeBinaireOpties.nl! Waarschijnlijk is het een heel ander idee dan de gebruikelijke binaire optie brokers, die nu bij ons bekend zijn! We wachten dan ook af of MOBYTRON wel degelijk iets met binaire opties heeft te maken! Wanneer het online gaat, is voor ons ook nog niet duidelijk. Maar dat het eraan zit te komen, dat is wel duidelijk! We wachten het met smart af ;)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *