Optie24

Optie24, online platform voor het handelen in binaire opties.Optie24, opgericht in 2013, is een Nederlandse broker gevestigd in Rotterdam. De website en het handelsplatform zijn volledig in het Nederlands. Hoewel de site (lees: niet het handelsplatform) óók in het Engels beschikbaar is, richten ze zich voornamelijk op de Nederlandse markt. Eenmaal aangekomen op de homepage, valt gelijk het strakke design op. De website is duidelijk en overzichtelijk, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Je komt gelijk terecht in het handelsplatform waar in drie stappen wordt uitgelegd hoe het handelen in binaire opties werkt. Onze eerste algemene indruk is dus ook positief over deze Nederlandse broker.

Meld je gratis aan


 

Optie24 in het kort:

BrokerOptie24
Websitewww.optie24.nl
Opgericht2013
HoofdkantoorRotterdam, Nederland
Telefoonnummer010 - 422 12 21
Emailinfo@optie24.nl
Live ChatVoordelen Binaire Opties
HandelsplatformPC, Smartphone en Tablet
TalenNederlands en Engels
AccountsOefenaccount en Handelsaccount
Welkomstbonus€25 Gratis & 100% bovenop uw eerste storting tot €1000
Minimale Storting€50
Minimale Opname€50
Minimale Inleg€5
Maximale Inleg€500
Rendement62%-80%; veelal 74%
Extra KostenNadelen Binaire Opties
StortingsmethodenIdeal, Credit Card, PayPal, Mister Cash en bankoverschrijving
Opname methodenBankoverschrijving, Paypal, Neteller
Aantal Assets72
Soorten AssetsAandelen, Grondstoffen, Indices en Valuta
Looptijden Assets1 minuut, 2 minuten, 5 minuten, 10 minuten, 15 minuten, 30 minuten, 60 minuten, 24 uur en eind van de week
Soorten OptiesHoger/Lager
Valuta€, $
SmartphoneVoordelen Binaire Opties
TabletVoordelen Binaire Opties
OefenaccountVoordelen Binaire Opties
HandelsinformatieVoordelen Binaire Opties
Instructievideo'sVoordelen Binaire Opties
Trading CompetitieVoordelen Binaire Opties
Trading ToolsNadelen Binaire Opties

 

Wij hebben Optie24 uitvoerig getest en zijn tot de conclusie gekomen dat Optie24 een prima broker is voor het handelen in binaire opties. We zijn tot deze conclusie gekomen, vanwege de vele voordelen:


 

Voordelen Binaire Opties

Nederlands platform

Voordelen Binaire Opties

Lage minimale eerste storting van €50

Voordelen Binaire Opties

Lage minimumtransactie van €5 per optie

Voordelen Binaire Opties

Uitbetaling binnen 24 uur

Voordelen Binaire Opties

Overal handelen in binaire opties via de Smartphone of Tablet

 

 


We zullen nu de verschillende onderdelen van Optie24 nader toelichten:

Platforms:

De website en het handelsplatform van Optie24 zijn beschikbaar via de PC, Tablet en Smartphone. Ideaal voor de handelaren, die nu overal en wanneer zij maar willen, kunnen handelen in binaire opties. De website is erg overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te begrijpen voor alle verschillende soorten handelaren. Je niet in detail te weten hoe binaire opties in elkaar zitten om gebruik te maken van het platform. Iedere starter kan zo aan de slag bij deze broker.

Optiesoorten:

Op het onderdeel ‘optiesoorten’ scoort Optie24 wel matig, aangezien ze alléén maar Hoger/Lager opties aanbieden. Dit is wel verreweg de eenvoudigste vorm van binaire optiehandel om te begrijpen, dus voor onervaren handelaren is deze binaire opties aanbieder zeer geschikt. Het is naar onze mening alleen jammer dat Optie24 niet andere vormen van binaire optiehandel aanbied, zoals de populaire vormen als ‘Touch’, ‘Range’, ‘Turbo’, en/of ‘Pair’ opties. Deze vormen van binaire optiehandel zijn bij sommige andere brokers wel beschikbaar.

Assets:

Bij Optie24 kunt u handelen in aandelen, grondstoffen, indices en valuta. Optie24 biedt 72 verschillende assets aan en scoort daarmee gemiddeld. Sommige andere brokers bieden echter meerdere assets aan, dus daarom is dit onderdeel voor verbetering vatbaar. Wat wel mogelijk is, in tegenstelling tot veel andere brokers, is dat u kunt handelen in de Nederlandse AEX. Wat voor veel handelaren als zeer prettig wordt ervaren. De looptijden van de assets beginnen ook pas vanaf 1 minuut, dus voor de echt snelle handelaren is Optie24 niet de meest geschikte broker.

Accounts:

Bij Optie24 heeft u de mogelijkheid om eerst te oefenen met een zogeheten ‘oefenaccount’. U krijgt hierbij een fictief saldo van €50.000, waarmee u alle functies van het platform kunt uitproberen. Dit bedrag kunt u altijd fictief laten bijstorten, zodat u tijd genoeg krijgt om het handelen van binaire opties onder de knie te krijgen. Als dit nou eenmaal het geval is, kunt u een echt ‘handelsaccount’ aanmaken waarop u echt geld kunt storten.

Bonus:

Optie24 is met haar bonusacties aantrekkelijk voor beginnende handelaren. Optie24 biedt namelijk een 100%-welkomstbonus aan. Dus het eerste bedrag dat u stort, wordt door Optie24 verdubbelt. Daarnaast is er een “vertel een vriend” actie/bonus (€15 p.p. die stort) en een €25 welkomstbonus (geen storting vereist). Dus kunnen zelfs handelaren, die geen geld willen storten, toch rendement maken. Pas hier wel op dat u niet in kuilen valt of verstrikt raakt in vervelende handelsvoorwaarden, die niet altijd even duidelijk worden uitgelegd door deze broker. In het algemeen raden wij het aannemen van bonussen af bij Optie24.

Inleg:

Optie24 is heel geschikt voor de kleine belegger. Het heeft namelijk een lage minimum transactievereiste van €5 per optie. Voor de wat grotere belegger is het wat minder geschikt, aangezien de maximumtransactie is vastgesteld op €500. Optie24 stelt dat het handelen van binaire opties bij hun een goedkope vorm van optiehandel is, want Optie24 schrijft op haar website dat “binaire opties al verhandeld kunnen worden vanaf enkele euro’s per optie. Zo kunnen handelaren eerst hun strategieën uitproberen zonder daarbij meteen een erg groot risico te lopen. Optie24 rekent ook geen kosten of commissies. Het openen van een rekening is dan ook gratis, net zoals het opnemen en storten van geld.

Rendement:

Optie24 stelt op haar website dat het rendement van een afgesloten optie kan oplopen tot 85%. Wij hebben dit echter uitvoerig getest en zijn tot de conclusie gekomen, dat 80% rendement het hoogst haalbare is. Het behaalbare rendement verschilt echter tussen de 62 en de 80 procent. Het meest voorkomende rendement is echter 74%. Niet slecht van Optie24!

Betalingsmogelijkheden:

De betalingsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. U kunt geld storten via iDeal (eenvoudig en ideaal voor de Nederlander), Credit Card, PayPal, MrCash of met een bankoverschrijving. Het grote voordeel van Optie24 is daarnaast dat uitbetalingen binnen 24 uur geschieden. Het stelt namelijk op haar website dat “uitbetalingen aan cliënten twee maal per dag door ons worden gedaan. In het algemeen zal het geld binnen 1 werkdag op uw rekening staan“. Ten slotte is een minimum storting van slechts €50 vereist. Dit is het laagste stortingsvereiste van alle brokers.

Handelsinformatie:

Waar Optie24 echt in uitblinkt, is dat zij veel handelsinformatie verschaffen aan de handelaren. Er staat een duidelijke uitleg van de strategieën op hun site. Zo wordt vóór de onervaren handelaar de fundamentele analyse (handelen op nieuws) en de technische analyse (handelen op trend) uitgelicht. Daarnaast wordt er heel veel financieel nieuws aangeboden. Daarnaast kunnen handelaren aan de hand van instructievideo’s het handelen van binaire opties onder de knie krijgen. Er is voor ieder wat wils. Zo zijn er instructievideo’s voor zowel de beginnende als voor de wat meer ervaren handelaren. Daarnaast krijgen handelaren toegang tot Blue Sky Binary, een derde partij die gespecialiseerd is in het geven van educatie en handelsindicatoren voor het handelen van binaire opties.

We hebben Blue Sky Binary getest en de resultaten zijn belabberd en zeker niet aan te raden voor binaire optie traders. We raden deze service dan ook sterk af. Het kan wel gebruikt worden als idee voor het kiezen van assets.

Talen:

Optie24 is een Nederlandse broker, die zich specialiseert op de Nederlandse markt. De website en handelsplatform zijn volledig in het Nederlands. De website is daarnaast ook beschikbaar in het Engels, al is dit voor het handelsplatform helaas niet het geval.

Klantenservice:

Optie24 heeft een vriendelijke (Nederlandse) klantenservice, die bereikbaar is per telefoon, mail of LiveChat. Ze reageren vrijwel direct op eventuele vragen van handelaren.

Overige bijzonderheden:

Optie24 biedt aan haar klanten een ‘Trading Competitie’ aan. Zo kunnen de 10 beste handelaren van de maand nog is een extra geldbedrag winnen. De prijzen variëren tussen de €100 en €1000!

 

Meld je gratis aan


 

Wat zijn de minpunten van Optie24:

Nadelen Binaire Opties

Allen maar Hoger/Lager (Call/Put) opties

Nadelen Binaire Opties

72 verschillende assets

Nadelen Binaire Opties

Alleen in het Nederlands beschikbaar

Nadelen Binaire Opties

Maximale inzet is €500

Nadelen Binaire OptiesGeen Trading Tools: eerder stoppen, verdubbelen en verlengen


 

binaire opties, voordelen nadelen, handelen,

Ons eindoordeel: