optionclub review

OptionClub

OptionClub, online platform voor het handelen in binaire opties!OptionClub, opgericht in 2011, is een Nederlandse binaire optie broker gevestigd in Noordwijk. Tot 23 maart 2015 heette deze broker OptieClub, maar door de internationale ambities van het bedrijf, is er gekozen voor een Engelse naam. De website is daarom in het  Nederlands én Engels beschikbaar. Verder is OptionClub gereguleerd door de AFM. Al is hier het laatste woord nog niet over gezegd. Aangezien er wetten in de maak zijn die reclame uitingen voor binaire opties moet gaan verbieden. Echter ziet de OptionClub advocaat, Bas Jongmans, dat vooral als: “wetgeving voor de bühne.” Je bent dus in goeden handen bij OptionClub.

Als u de website opent, dan ziet u meteen een eenvoudige website weergegeven worden. Dit is ook precies waar OptionClub voor staat: ‘binaire opties in Nederland populair en voor iedereen toegankelijk maken‘. OptionClub wil graag 100% transparant zijn en zo komt dat voor ons ook over. Alle gegevens staan netjes vermeld op de website. Een prima aanbieder van binaire opties en zeker een aanrader voor Nederlandse binaire optie handelaren die gewoon met iDEAL willen betalen en in het Nederlands willen communiceren.

Meld je gratis aan

Momenteel hebben ze een actie, waarbij je een welkomstbonus van 100% krijgt.


OptionClub in het kort:

BrokerOptionClub
Websitewww.optionclub.com/nl
Opgericht2011
HoofdkantoorNoordwijk
TelefoonnummerGeen, alleen terugbelverzoek indienen mogelijk
EmailKan alleen via de website verstuurd worden
Live ChatNadelen Binaire Opties
HandelsplatformPC, Smartphone en Tablet
TalenNederlands (Engels komt eraan)
AccountsOefenaccount en Handelsaccount
WelkomstbonusNadelen Binaire Opties
Minimale Storting€50
Minimale Opname€50
Minimale Inleg€10
Maximale Inleg€100
Rendement60%-90%; veelal 80%
Extra KostenNadelen Binaire Opties
StortingsmethodeniDeal en Credit Card
Opname methodenBankoverschrijving
Aantal Assets52
Soorten AssetsAandelen, Grondstoffen, Indexen en Valuta
Looptijden AssetsMaximaal 1 uur. Iedere 10, 30 minuten, afhankelijk van uw gekozen onderliggende waarde begint een nieuwe optieserie van een uur. Tot 10 minuten voor afloop van een serie kunt u daar nog een binaire hoger optie (call) of lager optie (put) op kopen.
Soorten OptiesHoger/Lager, Flex, Duel, Windex
Valuta
SmartphoneVoordelen Binaire Opties
TabletVoordelen Binaire Opties
OefenaccountVoordelen Binaire Opties
HandelsinformatieNadelen Binaire Opties
Instructievideo'sNadelen Binaire Opties
Trading CompetitieNadelen Binaire Opties
Trading ToolsNadelen Binaire Opties

 

Wij hebben OptionClub uitvoerig getest en zijn tot de conclusie gekomen dat het een prima broker. Door de eenvoud van het platform is OptionClub zeer geschikt voor de beginnende handelaar. Serieuze handelaren raden wij niet aan om van OptionClub gebruik te maken aangezien de beschikbare asset lijst en de aflooptijden zeer kort zijn. Waardoor de winstgevende gratis handelssignalen niet altijd toepasbaar zijn. We zetten de voordelen van deze broker voor u op een rijtje:


 

Voordelen Binaire Opties

 Nederlands platform

Voordelen Binaire Opties

 100% bonus op je eerste storting, zie bovenstaande plaatje

Voordelen Binaire Opties

 Rendement tot 90%, €90 winst op een binaire optie van €100

Voordelen Binaire Opties

 Minimum stortingsbedrag van €50 gewoon met iDEAL

Voordelen Binaire Opties

 Goed voor de beginnende handelaar: Gratis oefenaccount

 

 


We zullen nu de verschillende onderdelen van OptionClub nader toelichten:

Platforms:

De website en het handelsplatform van OptionClub zijn beschikbaar via de PC, Tablet en Smartphone. Ideaal voor de handelaren, die nu overal en wanneer zij maar willen, kunnen handelen in binaire opties. De website is erg overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te begrijpen. Je hoeft dus géén ervaringsdeskundige te zijn om te kunnen handelen in binaire opties bij deze Nederlandse handelsmakelaar. Ideaal voor de beginnende handelaar!

Optiesoorten:

OptionClub is redelijk uitgebreid op het gebied van optiesoorten. Ze bieden namelijk de volgende optiesoorten aan:

  1. Hoger/Lager (Gaat de koers omhoog of omlaag?)
  2. Flex (Hebben géén vaste looptijd. Zij eindigen automatisch na 0.25% stijging of daling vanaf de afsluitkoers. U kunt een Flex optie ook op ieder gewenst moment met 1 klik voor de actuele waarde verkopen. Hierdoor kunt u nog actiever handelen door tijdig winst te nemen of verlies te beperken)
  3. Duel (Welke koers van 2 branchegenoten heeft het na afloop van de optie beter gedaan ten opzichte van de ander?)
  4. Windex (Welk aandeel heeft het na afloop van de optie beter gedaan dan de index waarvan deze deel uitmaakt?)

Assets:

OptionClub biedt via haar platform 52 assets aan. Dit is een redelijk beperkte keuze voor de handelaar. Ze bieden echter wel de meeste bekende assets aan, waaronder de AEX. Ideaal voor de Nederlandse handelaar. Voor de wat meer ervaren handelaar vinden wij OptionClub wat minder geschikt, vanwege de beperkte mogelijkheden voor de handelaar, zo is er een uiterst beperkte keus aan Amerikaanse en Aziatische aandelen.

Handelssignalen:

De Tradebinaireopties binaire optie Handelssignalen zijn slechts in zeer beperkte mate beschikbaar voor het OptionClub handelsplatform. De aflooptijden van de handelssignalen komen namelijk vaak niet overeen met de beschikbare aflooptijden van OptionClub. De aflooptijden die OptionClub aanbiedt zijn zeer kort, waardoor wij OptionClub niet aanraden van de serieuze handelaar.

Accounts:

Bij OptionClub heeft u de mogelijkheid om eerst te oefenen met een zogeheten ‘oefenaccount’. U krijgt hierbij een fictief saldo van €100, waarmee u alle functies van het platform kunt uitproberen. Wanneer u een eerste storting doet, wordt uw oefenaccount automatisch omgezet naar een echt handelsaccount. De werking van het handelsaccount zal exact hetzelfde zijn, maar dan met uw eigen geld in plaats van virtueel oefengeld.

Bonus:

OptionClub biedt géén bonus aan voor haar handelaren.

Inleg:

OptionClub is zeer geschikt voor de beginnende handelaar. De minimumstorting bedraagt namelijk slechts €50 en met een minimale inleg van €10 en de een maximum inleg van €100 loopt de handelaar ook géén groot risico. Voor de wat grotere belegger raden wij echter een andere broker aan. 

Rendement:

OptionClub biedt rendementen aan die zelfs op kunnen lopen tot 90%. Het gemiddeld rendement op een asset ligt rond de 80% en daarmee scoren ze dus boven gemiddeld goed!

Betalingsmogelijkheden:

De betalingsmogelijkheden bij OptionClub zijn uitgebreid. De Nederlandse handelaar kan gemakkelijk met iDeal en Credit Card betalen. Opname gaat via een bankoverschrijving (1 werkdag). Het minimum stortingsbedrag bedraagt €100 en het minimum opnamebedrag bedraagt €50.

Handelsinformatie:

De handelsinformatie op de site van OptionClub is niet heel uitgebreid. Op de site kunt u tips en strategieën vinden voor het handelen in binaire opties. Helaas zijn er geen instructievideo’s te vinden. Wel kunt u een gratis E-Book downloaden op hun site, wat de beginnende handelaar op weg kan helpen met het handelen van binaire opties.

Talen:

OptionClub is een Nederlandse broker, die sinds kort de ambitie heeft uitgesproken om zich ook internationaal te gaan focussen. De website en het handelsplatform is nu alleen nog in het Nederlands beschikbaar, maar er komt snel een Engelse versie.

Klantenservice:

OptionClub heeft een Nederlandse klantenservice, die via de site bereikbaar is per telefoon en mail. Ze reageren vaak binnen 1 dag. Helaas is het niet mogelijk voor handelaren met eventuele vragen om hen te contacteren via een LiveChat. Deze communicatie mogelijkheid wordt door de meeste traders enorm op prijs gesteld, aangezien je direct geholpen kan worden met problemen die zich voor kunnen doen rond het handelen op een platform.

Overige bijzonderheden:

OptionClub beschikt over zogenaamde Flex Opties wat de handelaar de mogelijkheid geeft om tijdig winst te nemen of hun verlies te beperken. Dit is een speciale tool, die alleen een paar andere brokers ook aanbieden, zoals abcOptions.

 


Open hier direct een OptionClub account:

Meld je gratis aan

 


 

binaire opties, voordelen nadelen, handelen,

Ons eindoordeel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *