Optionyard is per 1 juni gesloten

Binaire Opties, online handelen, rendement behalen
Het platform van Optionyard is per 1 juni gesloten.

Het platform van Optionyard is per 1 juni gesloten. Dit betekent dat vanaf deze datum de handelaren geen binaire opties meer kunnen handelen bij Optionyard. Alle overgebleven handelstegoeden zijn teruggestort op de accounts van de handelaren. Banc de Binary heeft het klantenbestand van Optionyard overgenomen. De site van Optionyard is nog wel online, maar u wordt gelijk doorgestuurd naar de site van Banc de Binary!

 

Optionyard is per 1 juni gesloten. Banc de Binary neemt klantenbestand over!

Was u handelaar bij Optionyard?

Uw balans in uw account is dan teruggestort op uw rekening en u kunt vanaf 1 juni 2015 niet meer handelen op het platform van Optionyard. Banc de Binary heeft het klantenbestand van Optionyard overgenomen en hier bent u dus welkom om zo verder te kunnen handelen in binaire opties. Het kan echter zijn dat u liever niet bij deze (buitenlandse) broker wilt gaan handelen en liever een Nederlandse broker prefereert. Of bent u nieuw en wilt u ook gaan beleggen in binaire opties? Bekijk onze lijst met binaire optie brokers voor een overzicht van alle beschikbare brokers en zie welke broker het meest geschikt voor u is!

Handelen in binaire opties is namelijk een leuke bezigheid en met een gedegen strategie kunt u een leuk rendement behalen. Echter hoor je soms slechte ervaringen met het traden in binaire opties. Het is daarom zeer belangrijk om je van tevoren goed te verdiepen in de verschillende aanbieders op de markt, want daar zit ontzettend veel verschil in. De Nederlandse broker abcOptions is een voorbeeld die bij ons heel goed uit te test komt! Bekijk hier waarom deze broker goed uit de test is gekomen. Wij hopen dat u de beste broker voor uzelf vind en dat u daar succesvol kunt gaan handelen in binaire opties!

Vergelijk hier de binaire optie brokers onderling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *