Rankings

Een goede en betrouwbare broker is van essentieel belang bij het handelen in binaire opties. Bekijk hier de ranking met onze top 10 van meest aanbevolen brokers op dit moment voor het handelen in binaire opties…

TradeBinaireOpties.nl meest aanbevolen brokers:

abcOptions staat op dit moment op nummer 1 in onze ranglijst en is dus als winnaar uit de strijd gekomen! Nummer 2 op de ranking is anyoption en die wordt kort gevolgd door EZTrader. We blijven echter de binaire optie brokers regelmatig testen! Dus u kunt altijd nog veranderingen in de ranking verwachten..

abcOptions: nummer 1 in de ranking!

abcOptions is een Nederlandse broker, gevestigd met haar klantenservice in Madrid. Het is de beste en meest veelzijdige broker voor het handelen in binaire opties op dit moment. Deze broker biedt maar liefst 241 assets aan en hier heeft u veel verschillende mogelijkheden om te handelen in binaire opties. De Nederlandse klantenservice van abcOptions is nagenoeg uitstekend! Een uitstekende keus dus als u wilt handelen in binaire opties!

Handel nu ook bij abcOptions

Hoe hebben wij deze ranking samengesteld?

Wij hebben alle brokers uitvoerig getest en hebben van elke broker een profiel gemaakt. Wij hebben onder andere getest op het gebruiksgemak van het platform, de mogelijkheden van het platform, het haalbare rendement bij de broker en de service die de broker biedt aan haar handelaren. Een overzicht van de verschillende binaire optie brokers kunt u hier vinden.

Staat uw broker niet in de ranking?

Het kan voorkomen dat u bij een bepaalde broker handelt en deze niet in de ranking voorkomt. Dit kan te maken hebben met het feit dat wij deze broker niet getest hebben. Denkt u echter dat uw broker erg goed is en ook in de ranglijst voor moet komen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen de broker dan zo snel mogelijk testen!