stockpair klachten

Stockpair

Stockpair-logoBELANGRIJK: Wij raden Stockpair niet meer aan, aangezien ze afspraken niet nakomen en geen betrouwbare broker blijken te zijn.

Stockpair, opgericht in 2010, is een Ierse broker die wordt beheerd door Nextrade Worldwide Ltd. in Cyprus. Het hoofdkantoor is dan ook daar gevestigd, mede door hun Cypriotische vergunning, waardoor u ook in Nederland verzekerd bent van uw balans. Het bedrijf richt zich op de internationale markt en de site is in 12 talen beschikbaar, waaronder zeer verzorgd Nederlands! Met Stockpair kan je handelen Binaire en Paar Opties. Het platform is gebouwd met de nieuwste financiële technologie om de betrouwbaarheid van de handel, transparantie van de informatie, veiligheid van uw tegoeden en privacy van uw informatie te verzekeren. Helaas kunt u bij Stockpair niet beginnen met een oefenaccount! Maar ze geven een zeer interessante welkomstbonus op aanmelding, namelijk 50% bovenop uw eerste investering.

Meld je gratis aan


 

Stockpair in het kort:

BrokerStockpair
Websitewww.stockpair.com
Opgericht2010
HoofdkantoorCyprus
Telefoonnummer+35 725 02 50 62
Emailsupport@stockpair.com
Live ChatVoordelen Binaire Opties
HandelsplatformPC, Smartphone en Tablet
TalenNederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Zweeds, Pools, Koreaans, Grieks, Russisch en Arabisch
AccountsHandelsaccount
WelkomstbonusVoordelen Binaire Opties
Minimale Storting€250
Minimale Opname€25 (voor bedragen onder de €500, rekent Stockpair €25 administratiekosten)
Minimale Inleg€20
Maximale Inleg€600 (bij Premium Accounts wordt dit bedrag verhoogd)
Rendement75 tot 84%; met een gemiddelde van 80%
Extra KostenNadelen Binaire Opties
StortingsmethodeniDeal, Credit Card, Skrill, Sofort en bankoverschrijving
Opname methodenCredit Card en bankoverschrijving (duurt 2 tot 7 werkdagen)
Aantal Assets112 Hoger/Lager Opties en 62 Paar Opties
Soorten AssetsAandelen, Grondstoffen, Indices en Valuta
Looptijden Assets60 seconden, 90 seconden, 5 minuten, 10 minuten, 15 minuten, 30 minuten, 1 uur, eind van de dag, eind van de week, 14 dagen, 30 dagen, 60 dagen, 90 dagen en 150 dagen
Soorten OptiesHoger/Lager en Paar Opties
Valuta€, $ en £
SmartphoneVoordelen Binaire Opties
TabletVoordelen Binaire Opties
OefenaccountNadelen Binaire Opties
HandelsinformatieVoordelen Binaire Opties
Instructievideo'sVoordelen Binaire Opties
Trading CompetitieNadelen Binaire Opties
Trading ToolsNadelen Binaire Opties

 

Wij hebben Stockpair uitvoerig getest en zijn tot de conclusie gekomen: Stockpair is een goede en betrouwbare broker. Het is vooral zeer geschikt voor de grotere belegger, aangezien het met verschillende Premium Accounts werkt, waardoor hoge inzetten mogelijk zijn. Door de hoge inzetten, en het feit dat u bij deze broker niet kunt beginnen met een oefenaccount, vinden wij ze minder geschikt voor de beginnende belegger. We zetten de voordelen van Stockpair voor u op een rijtje:


 

Voordelen Binaire Opties

 Handelsplatform is in het Nederlands beschikbaar

Voordelen Binaire Opties

 Stockpair is zeer geschikt voor de grote belegger

Voordelen Binaire Opties

 Biedt de optiesoort “Paar Opties” aan

Voordelen Binaire Opties

 Aantrekkelijke welkomstbonus van 50%

Voordelen Binaire Opties

 Ze maken gebruik van de nieuwste financiële technologie

 

 


We zullen nu de verschillende onderdelen van Stockpair nader toelichten:

Platforms:

De website en het handelsplatform van deze Ierse broker zijn beschikbaar via de PC, Tablet en Smartphone. Ideaal voor de handelaren, die nu overal en wanneer zij maar willen, kunnen handelen in binaire opties. De website is erg overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te begrijpen. Iedereen kan ermee overweg!

Optiesoorten:

Naast de populaire Hoger/Lager Opties ook veel Paar Opties aan. Een overzicht van de optiesoorten:

  1. Hoger/Lager Opties (Gaat de koers omhoog of omlaag?)
  2. Paar Opties (Welk aandeel uit een paar van twee aandelen (bijv. Google/Apple) zal beter presteren?)

Assets:

De asset aantallen die deze effectenmakelaar biedt op het platform zijn 112 Hoger/Lager Opties en 62 Paar Opties aan. De variëteit aan onderliggende waarde laat niet te wensen over. Ze bieden de belangrijkste valuta’s, aandelen, grondstoffen en indices aan. Een uitgebreide keuze dus voor de handelaar bij Stockpair!

Accounts:

Bij Stockpair heeft u niet de mogelijkheid om eerst te oefenen met een zogeheten ‘oefenaccount’. U zult dus eerst geld moeten storten voordat u kunt beginnen met handelen. Stockpair biedt echter wel 4 verschillende soorten Premium accounts aan voor de grote belegger:

  1. Zilver (minimale storting bedraagt €1000)
  2. Goud (minimale storting bedraagt €5000)
  3. Platina (minimale storting bedraagt €20000)
  4. VIP (minimale storting bedraagt €50000)

De voordelen verschillen per type Premium Account.

Daarnaast respecteren ze uw privacy en leven de internationale financiële regels van de PCI en AML na. De regels die hierin vermeld staan zijn erg belangrijk om uw persoonlijke data gescheiden te houden van derden, waardoor wordt de kans op misbruik van uw gegevens tot een minimum beperkt.

Bonus:

Stockpair’s welkomstbonus van 50% bovenop het eerste stortingsbedrag is een zeer riante aanbieding voor beginnende traders. Daarnaast biedt de binaire opties aanbieder ook regelmatig een stortingsbonus aan, die afhankelijk is van de bonusaanbieding. Wanneer u geïnteresseerd bent in bonussen is het sowieso altijd aan te raden om eerst contact op te nemen met uw persoonlijke account manager, want wellicht dat u dan door een beetje te onderhandelen tot een nog betere bonus te komt.

Inleg:

Stockpair is meer gericht op de serieuze binaire opties-trader. De minimale storting bedraagt namelijk €250 en de minimale inzet bedraagt €20. Voor de beginnende en minder ervaren handelaren raden we dan ook een andere broker aan.

Rendement:

Stockpair biedt haar handelaren een rendement aan variërend van 75 tot 84%; met een gemiddelde van 80% voor haar Hoger/Lager Opties. Voor de Paar Opties varieert het rendement tussen de 20 en 350%. Let wel op: Bij een eventuele gelijke slotkoers krijgt u uw inzet niet terug, dit in tegenstelling tot andere brokers, zoals abcOptions (waar u uw inzet wel gewoon teruggestort krijgt)!

Betalingsmogelijkheden:

De betalingsmogelijkheden bij deze broker zijn zeer uitgebreid. De Nederlandse handelaar kan gemakkelijk met iDeal, MisterCash en Credit Card betalen. Daarnaast kunt u ook betalen met Skrill en Sofort. Opname gaat via een bankoverschrijving of Credit Card (duurt 2 tot 7 werkdagen). Het minimum stortingsbedrag bedraagt €250 en het minimum opnamebedrag bedraagt €20. Voor bedragen onder de €500 rekent Stockpair echter wel €25 administratiekosten.

Handelsinformatie:

De handelsinformatie op de site van Stockpair is redelijk uitgebreid. Er worden voorbeelden van strategieën gegeven en er zijn handelsindicatoren beschikbaar die de handelaar op weg kunnen helpen om succesvol te kunnen traden. Daarnaast wordt er voor de Premium Accounthouders handelsinformatie op maat gegeven, maar dat ligt aan het type account waar u eventueel over beschikt. Er is ook een simulator waar u via een filmpje kan zien hoe het handelen in binaire opties werkt.

Talen:

Stockpair is erg internationaal georiënteerd. De site is maar liefst in 12 talen beschikbaar en alle functies van de site en het platform zijn in het Nederlands beschikbaar. Opvallend is ook de goede kwaliteit van het Nederlands, dit in tegenstelling tot sommige andere binaire opties-aanbieders waarvan de Nederlandse kwaliteit te wensen over laat. Chapeau!

Klantenservice:

De klantenservice is Engelstalig en kan geraadpleegd worden per telefoon, mail en/of LiveChat. Wij hebben alle drie de communicatiemogelijkheden getest en zijn met vlag en wimpel geslaagd.

Overige bijzonderheden:

Stockpair is goedgekeurd en wordt gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission. Als consequentie heeft deze regulering, dat u zich eerst dient te identificeren middels fotokopieën van identiteitsgegevens. Bij andere niet gereguleerde, maar wel gevestigde, makelaars van binaire opties is deze vorm van identificatie voordat u start niet vereist, wat u meer vrijheid geeft. Het mooie van Stockpair is dan wel dat uw gegevens heel snel worden gecontroleerd, waardoor het verder geen belemmering vormt om bij hun te gaan traden.

 


Open hier direct een account:

Meld je gratis aan


 

binaire opties, voordelen nadelen, handelen,

Ons eindoordeel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *