Stockpair-logo

TV commercial Stockpair

De aanbieder van binaire opties Stockpair is begonnen met een reclame campagne op de Nederlandse televisie en stort zich hiermee volledig op de Nederlandse markt. Wanneer je alles te weten wilt komen over deze binaire optie broker dan vind je dat op tradebinaireopties.nl. Klik hier om direct naar de review van Stockpair te gaan of klik hier om direct een rekening bij te openen Stockpair.

Stockpair-logoIn het kort over Stockpair: Het is een zeer goede en veelzijdige broker. Je kan er gewoon met iDEAL betalen en je krijgt een 50% welkomstbonus zodra je start. Speciaal voor de Nederlandse traders heeft Stockpair ook de AEX index als asset beschikbaar. Het platform werkt snel en duidelijk. De iOS en Android app zijn geweldig. Tot slot is de klantenservice zeer vlot met het beantwoorden van vragen. Kortom een prima aanbieder van binaire opties.

Ben je geïnteresseerd in een bonus van Stockpair?

Stockpair geeft beginnende traders een welkomstbonus van 50 procent over het overgemaakte bedrag van de handelsrekening. Omdat wij brokers veelvuldig testen en weten wat de extra mogelijkheden zijn wat betreft bonussen, raden wij je aan om altijd in direct te contact te komen met jouw Stockpair accountmanager, aangezien zij je kan voorzien van extra bonus over het gestorte bedrag. Het mooie is dat je dus kunt onderhandelen om meer handelsgeld binnen te slepen.

Let wel bij bonussen wel altijd op, dat deze gepaard gaan met handelsvoorwaarden. Stockpair is hier geen uitzondering op. Bij Stockpair moet je namelijk het bedrag van de welkomstbonus veertig (40) keer in volume verhandelen voordat je winsten kunt opnemen. Het bonusbedrag geldt als een handelsbonus, wat betekent dat je de bonus nooit en te nimmer op kunt nemen. Ook hierbij geldt dat de handelsvoorwaarden en het type bonus (handelsbonus of opneembare bonus) onderhandelbaar zijn met jouw accountmanager.

Wat moet je meer weten van Stockpair voordat je start?

Wanneer je een rekening bij Stockpair opent, zal je gevraagd worden om je te verifiëren door het opsturen van kopieën van jouw ID, Bewijs van inwoning en eventuele credit card. Zij moeten dit doen omdat zij gereguleerd zijn door de Cypriotische reguleringsinstantie CySec en alles op alles moeten zetten om er zeker van te zijn dat jij de klant bent die je zegt dat je bent. Dit is onderdeel van de internationale Know your Client (KYC) en Anti-money laundering (AML) regels, die u beschermen tegen fraude, zodat u veilig kunt handelen.

One thought to “TV commercial Stockpair”

  1. Stockpair doet geen zaken meer op de Nederlandse markt. Ben je opzoek naar een goede broker waarbij je ook gebruik kan maken van onze binaire optie/forex handelssignalen? Neem dan een account bij de Nederlandstalige broker abcOptions. Ontvang bij abcOptions ook nog eens een bonus die kan oplopen tot 200% bovenop je storting van €200 of meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *